UBIO SI MI SINA, NEĆU STATI DOK TE NE NAĐEM! Žena objavila potresni video gde MOLI za ovo, svima zastala knedla u grlu od TUGE!
Foto: Printscreen TikTok

tuga velika

UBIO SI MI SINA, NEĆU STATI DOK TE NE NAĐEM! Žena objavila potresni video gde MOLI za ovo, svima zastala knedla u grlu od TUGE!

Žena -

TikTokerka Ofelija Nikols, koju prati gotovo sedam miliona korisnika, objavila je na profilu potresni video u kom je otkrila da je njen sin ubijen samo dan pre njegovog 19. rođendana.

"Snimam ovaj video s razlogom. Prati me skoro sedam miliona ljudi. Neko mora znati nešto.", započela je.

"Danas bi mom sinu bio 19. rođendan, ali oduzeli su mi ga sinoć. Oduzeli su ga i mom mužu i mojoj ćerki, mojoj porodici. Moj sin je ubijen, upucali su ga."

"Osećam toliku mržnju u srcu, koju ne mogu shvatiti jer nikada nisam mrzela nikog. Ubica je još uvek na slobodi, živi i diše. Neću stati dok ga ne nađem i dok ne bude osuđen."

@shoelover99

You will be found! You will reap what you sow in this world. You may not be caught now but its coming. I hope you see my sons face eveyday of your life

♬ original sound - ophelia ?

Zatim je podigla ram s fotografijom na kojoj pozira sa sinom.

"Želim da pogledaš mog sina. To je moj sin i oduzeo si mi ga. Pogledaj mu lice jer ga ja više nikad neću videti.

Ofelija Nikols, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

"Molim vas, ako neko nešto zna, pomozite mi", rekla je dok se gušila u suzama.

Video je nakon svega 23 sata dobio oko 15.600.000 pregleda, 3.300.000 lajkova i skoro 400.000 komentara u kom su ljudi pružali podršku ovoj nesrećnoj majci i mnogi su pisali da im je srce slomljeno zbog njegonog gubitka i izrazili želju da počinilac bude uhvaćen, a mnogi su nudili i razne vrste pomoći uplakanoj Ofeliji.

Ofelija Nikols
foto: Printscreen TikTok

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

MUŠKARCI PODLOŽNIJI SRČANIM UDARIMA! Nutricionista Milka Raičević otkrila kako to da sprečite, minut dnevno vam može SPASITI ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track