ŠTA SE VAMA MOTA PO GLAVI? Većina žena je U AGONIJI kad kupuje KUPAĆI KOSTIM! Evo o čemu razmišljaju! Da li se pronalazite?
Foto: Shutterstock

Teške muke

ŠTA SE VAMA MOTA PO GLAVI? Većina žena je U AGONIJI kad kupuje KUPAĆI KOSTIM! Evo o čemu razmišljaju! Da li se pronalazite?

Žena -

Samo razmišljanje o isprobavanju novih kupaćih kostima u radnji kod većine pripadnica lepšeg pola izaziva loše raspoloženje.

Ne biste verovali šta im se tek mota po glavi kad uđu u prodavnicu i u tesnu kabinu!

devojka, žena, šok, šokirana
foto: Profimedia

Po priznanju brojnih svetskih dama ovo im najčešće pada na pamet:

1. I supermodel bi se osećao grozno sa ovakvim osvetljenjem. Svetlo u kabini je takvo da najčešće ističe i najsitniju manu na telu.

2. Odmah nakon probe kostima idem da se upišem u teretanu. Nikad ne možete da odolite komadu kolača više i posledice se, naravno, vide u ogledalu.

3. S ovakvim kostimom svašta može da mi se dogodi. Mnoge žene strahuju da će se noseći bikini koji se veže, grudnjak ili gaćice odvezati. Nažalost, takve nezgode se stvarno događaju.

Plaža, Bikini, Kupaći Kostim

4. Ko je isprobavao ovo pre mene? Iako se kupaći kostimi isprobavaju, ako ste pametne, isključivo preko donjeg rublja, svaka žena se pita da li su se one pre nje držale tog pravila. Postoji najlonska zaštita na gaćicama, ali ipak...

5. Zašto gornji deo i gaćice ne mogu uvek da se kupe odvojeno? Mnogim ženama ne odgovara isti broj grudnjaka i gaćica. Pobesne kad kod dvodelnih kupaćih kostima ne mogu da izaberu ove delove u drugoj veličini.

6. Ne želim još jedan jednodelni kupaći. Ovi kupaći kostimi su zahvalniji, ali ako ste smršali verojatno žarko želite da pokažete figuru u dvodelnom kostimu. One druge, malo punije, verovatno će odustati od ove želje kad se pogledaju.

7. Hoću li u ovom kostimu dobiti čudne tragove od sunčanja?

Leto, Kupaći Kostimi
foto: Shutterstock

Monokiniji, kupaći kostimi s naramenicama koje se ukrštaju na leđima, kao i drugačiji modeli koji su napravljeni mimo klasičnih vrlo su zanimljivi i privlačni, ali mogu da ostave čudne tragove od sunčanja.

8. Zašto je ovaj bikini tako skup? Često nas (pre)visoka cena kupaćeg kostima neugodno iznenadi i pitamo se što je toliko vredno u ta dva komadića.

9. Postoje samo dve kategorije kostima: Mogu da se nađu kostimi za tinejdžerke i za starije, ali ne i za one između. Tražeći kupaći kostim koji bi im odgovarao, žene se pitaju postoje li modeli namenjeni njihovim, srednjim godinama. Ljute su jer zbog toga moraju da uđu u ko zna koliko prodavnica i kabina.

10. Možda ni ne trebam novi kupaći. Posle treće probe žene se pitaju koliko će se uopšte kupati, na plus 40 neće na plažu, a i meteorolozi uvek pričaju o iznenadnim nepogodama.

bikini, leto, žena
foto: Profimedia

Naš savet je da koliko god se užasavate odlaska u kabinu i isprobavanja kupaćeg kostima iz ovih i raznih drugih razloga, ne odustajte. I zapamtite – vaše telo je lepo upravo takvo kakvo jeste!

Kurir.rs

Bonus video:

02:06

SUPLEMENTI OPASNOST ZA ŽENE! LEPOMIR BAKIĆ: Neke bodibilderke ne mogu da postanu majke (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track