ŽENE, MAJKE, KRALJICE! Bosanka pokazala kakve su ZAISTA dame sa BALKANA: Pogodila pravo u CENTAR i nasmejala ceo region! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

SKROZ JE U PRAVU

ŽENE, MAJKE, KRALJICE! Bosanka pokazala kakve su ZAISTA dame sa BALKANA: Pogodila pravo u CENTAR i nasmejala ceo region! (VIDEO)

Žena -

Naida Bojnakova, blogerka iz Bosne koja živi u Turskoj, često zna da nas nasmeje svojim videima koje deli na društvene mreže, a i ovaj put je to učinila na veoma zanimljiv način.

Naime, Naida je u videu interpretirala koliko su devojke sa Balkana lepe i sposobne, da li imaju "dugačak jezik", koliko veruju svom partneru i da li su kraljice šopinga i trošenja, oponašajući popularan mim u kome bog odlučuje koje osobine će dati nekoj osobi. Naida je da bi to pokazala koristila vodu i oduševila sve razmerom koju je uzela.

Nakon ovog snimka, koji je pregledalo preko pila miliona ljudi, većina njenih obožavaoca na TikToku je potvrdilo ovo njeno viđenje devojaka sa Balkana, a evo i samo nekih komentara:

"Legendarno, baš tako, živa istina, a znam da se neće svima svideti", "Ma, ti si kraljica", "Za dugačak jezik je trebalo još vode", "Slatko si me nasmejala"...

(Kurir.rs)

Bonus video:

16:43

Vrhovni sud Amerike omogućio ukidanje prava na abortus: Brankica Janković o pravima žena u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track