TRI PUTA DNEVNO VODE LJUBAV, KOMŠIJAMA DOZLOGRDILO! Prijavili ih zbog PREVELIKE BUKE, a njihov odgovor je HIT!
Foto: Profimedia

SMATRAJU DA NISU TOLIKO BUČNI

TRI PUTA DNEVNO VODE LJUBAV, KOMŠIJAMA DOZLOGRDILO! Prijavili ih zbog PREVELIKE BUKE, a njihov odgovor je HIT!

Žena -

Nije retkost da parovi u trenucima strasti, pogotovo u večernjim satima i za vreme kućnog reda, ne obraćaju pažnju na to koliku buku prave, te da se ona čuje i u susednom stanu.

Ako niste znali, tako glasan seks može vrlo lako da zasmeta komšijama, a vi da zaradite kaznu.

Upravo je to slučaj bračnog para iz Velike Britanije. Lidija Barker (31) i Bili Braun (40) upozoreni su od strane upravnika zgrade zbog prevelike buke, dok su oni negirali da su preterali u vrelim uzdasima.

seks
foto: profimedia

Lidija je izjavila da ne misli da je preterano ''vrištala'' dok su vodili ljubav i da nikada do sada nije imala problema sa prijavljivanjem buke.

''Ne bih naš seksulalni odnos nazvao ekstremnim. Da, bilo je nekoliko 'stenjanja', ali to nije razlog da nas komšije opominju i prijavljuju. To se dešava tri puta u toku dana, ujutru, u podne i uveče", rekao je Bili, prenosi Mondo.

On je takođe dodao da je na komšijama da budu malo razumniji i da bi mogli da podnesu ta dva minuta. Ipak, komšije smatraju da je buka neprijatna i uznemiravajuća. Oni su uputili žalbu stambenoj zajednici. Lidija je jasno naglasila da je njihova žalba ''veoma ektremna'' i da su ipak mogli da im pokucaju na vrata i skrenu pažnju.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

02:06

Komšije iz rodnog kraja TEŠKO OSUDILE folkera: Neće više smeti PRED OČI DA IM IZAĐE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track