OTAC MOG DEČKA ME PLJUSNUO PO ZADNJICI: Stalno priča o našem S*KSU i ne ostavlja me na miru, a kad sam rekla momku, nastao je HAOS
Foto: Profimedia

JAKO NEPRIJATNO ISKUSTVO

OTAC MOG DEČKA ME PLJUSNUO PO ZADNJICI: Stalno priča o našem S*KSU i ne ostavlja me na miru, a kad sam rekla momku, nastao je HAOS

Žena -

Jedna mlada devojka se našla u problemu s ocem svog dečka, koji neprimereno komentariše njihov seksualni život.

Ona je zbog neprimerenog ponašanja oca svog dečka potražila savet od stručnjaka za muško-ženske odnose.

"Draga Deidre, zašto me moj dečko ne brani kada njegov tata daje neprikladne komentare o našoj vezi? Njegov tata, koji ima pedesetak godina, glasno je pred celom porodicom pričao kako nas je čuo kako imamo seks, čak i da ispuštamo zvukove. I jednom me pljusnuo po zadnjici."

devojka, tužna, nesrećna
foto: Profimedia

Zatim je dodala:

"Ja imam 23 godine, a moj dečko 21. On je student, ali još uvek živi sa svojima, tako da je njegova porodica uvek tu. Kad sam mu rekla koliko sam uzrujana, umesto da traži od svog tate da se prema meni ponaša s više poštovanja, rekao je da ja mrzim njegovog tatu. Sada me njegovi roditelji ne vole i mislim da žele da on raskine sa mnom. Sad se pitam imamo li budućnost."

devojka, tužna, nesrećna, posao, rad od kuće
foto: Profimedia

Stručna savetnica za muško-ženske odnose joj je odgovorila:

"Njegov tata je preterao kada je razgovarao o tvom seksualnom životu. Tvoj dečko mora da mu se suprotstavi, ali možda se boji kako će njegov tata reagovati. Recite mu šta osećate i recite da bez njegove podrške mislite da veza ne može da traje. Ako su stvari među vama inače dobre, možda treba da se viđate kod vas, a ne kod njega", piše TheSun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:31

IGRALA SAM PROSTITUTKU U DEČIJEM FILMU! Jelena Gavrilović otkrila: Moj debi uloga je bila PRVA DEVOJKA PORED DŽIPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track