KAKO DA VAM EKSTREMNE VRUĆINE NE UPROPASTE S*KSUALNI ŽIVOT: Top saveti kako da postignete maksimalni užitak BEZ MUKE i znojenja
Foto: Profimedia

OLAKŠAJTE SEBI ŽIVOT

KAKO DA VAM EKSTREMNE VRUĆINE NE UPROPASTE S*KSUALNI ŽIVOT: Top saveti kako da postignete maksimalni užitak BEZ MUKE i znojenja

Žena -

Seks leti može biti jako uzbudljiv, ali velike vrućine znaju da poremete planove i ugase strast. Isprobajte nekoliko poza i trikova s kojima ćete se najmanje "lepiti" uz partnera, ali maksimalno uživati.

Uvedite led u predigru

Igra s kockicama leda iako rashlađuje može biti jako vruća, pa se poigrajte s ledom ili hladnim tušem kad strasti uzavru.

Pereca poza

Idealna za vrućine, izvodi se na boku, po mogućnosti na hladnim pločicama. U ovoj pozi žena digne jednu nogu gore, a muškarac "zajaše" ženinu nogu koja je na podu, dok leži iza nje takođe na boku. Kod ove poze je dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

seks
foto: profimedia

Pseća poza

Dobro poznata poza idealna je za minimalan dodir, a ispred sebe možete da stavite ventilator ili isprobate seks ispod klime. U ovoj pozi žena je na "sve četiri", a muškarac iza nje na kolenima.

Seks stojećki

Poza kao stvorena za tuš kabinu pogodna je za brzo rashlađivanje kad vam vrućina samo smeta.

Tačke

Muškarac neka sedne na ivicu kreveta, a žena neka mu sedne u krilo okrenuta od njega i neka se onda osloni rukama na pod.

seks
foto: profiemdia

Školjka

Ova poza je dobra za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako je koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza, jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Žena neka legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze.

Mokar čaršav

Natopite čaršav u hladnoj vodi, pa ga stavite ispred ventilatora ili između sebe i partnera, kako bi pokupio deo toplote na sebe.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:26

LUCIFER HARA EVROPOM Velike vrućine i požari odneli na desetine života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja