OVOLIKO DALEKO NI KARLEUŠA NE BI IŠLA! Sramotni kupaći postao pravi HIT: Sakriva grudi, a zato je pogled na MEĐUNOŽJE SKANDALOZAN!
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

OVOLIKO DALEKO NI KARLEUŠA NE BI IŠLA! Sramotni kupaći postao pravi HIT: Sakriva grudi, a zato je pogled na MEĐUNOŽJE SKANDALOZAN!

Žena -

Kupaći kostimi su svojevrsan način da iskažete svoj stil, ali i da pokažete svoje dobre atribute i sakrijete one kojima niste zadovoljni. Godinama unazad tanga kostimi predstavljaju temu rasprava na društvenim mrežama, a sada je jedan modni brend izbbacio nešto, što bi se teško moglo nazvati kupaćim.

Kupaći Kostim
foto: Printscreen/Instagram

Reč je o jednodelnom kostimu, ali istom gotovo da nedostaje donji deo. Ovaj kostim dolazi u drečavozelenoj i metalik crnoj boji, na tanke je bretele i prekriva grudi, ali zato otkriva struk, stomak, pa i međunožje. Jedan pogrešan ili nagli pokret u ovom kostimu dovoljan je da otkrije najdublju žensku intimu, međutim, čini se da su dame širom sveta odlepile za ovim modelom.

Ovaj kostim, za 10 evra, potpuno je rasprodat, uprkos strašnim reakcijama ljudi na društvenim mrežama. Neki tvrde da bi uživali da vide ovakav model na plažama širom sveta, drugi tvrde da su zgroženi i da je ovo u najmanju ruku - degutantno i prostački.

Tanga kupaći
foto: printscreen

"I tange su bile dovoljno loše, a ovo je zaista otišlo predaleko", "Zbogom, granico obrog ukusa", "Skandalozno bi bilo da se ovako neko pojavi na plaži", "Toliko prostački da mi je pala roletna", "Boli me mozak dok gledam ovo", "Sramota me je dok gledam ovo", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Anastasija se razgolitila, kupaći nikad manji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track