UPALA SAM U KANDŽE PROSTITUCIJE: Iživljavali su se nada mnom i PONIŽAVALI ME dok se nisam RAZBOLELA! Evo kako sam se izvukla!
Foto: Printscreen/Instagram

POTRESNA ISPOVEST

UPALA SAM U KANDŽE PROSTITUCIJE: Iživljavali su se nada mnom i PONIŽAVALI ME dok se nisam RAZBOLELA! Evo kako sam se izvukla!

Žena -

Sve je počelo kad je odlučila da postane "Sugar Baby", odnosno našla je bogatog sponzora kome je pravila društvo. Putovala je u Ameriku sa svojim "Sugar Daddy-jem" i bila mu je stalna pratnja na putovanjima dve godine. Potom se odala klasičnoj prostituciji.

- U početku sam naplaćivala 150 funti na sat i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam ja držala novac u ruci - ispričala je Maiv Mun, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

Priznaje kako je postala zavisna od novca

- Tih 150 funti nije apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kad ste navikli da radite za kikiriki, za tih 150 funti, to postaje neka navika - rekla je i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seksualnoj industriji uticala je sve negativnije na njenu sreću, ali nije želela da odustane.

- Bila sam sve mršavija i mršavija. Dopuštala sam da moje samopoštovanje i dalje opada, dopuštala sam ljudima da mi rade sve gore i gore stvari - nastavila je.

Dopuštala je klijentima da postanu nasilni prema njoj uz opravdanje u svojoj glavi: "Barem to neće raditi drugim ženama". Situacija je svakim danom postajala sve lošija, a ona kao da je imala neku blokadu u glavi. Živela je više kao robot, nego kao ljudsko biće.

- Znala sam tokom dana da uzmem više klijenata nego što bi moje telo moglo da podnese, a zatim to isto radila šest ili sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila s tim - prisetila se.

Krajem 2019. godine obolela je od upalne bolesti karlice, infekcije gornjeg dela reproduktivnih organa - grlića materice, tela maternice, jajovoda i jajnika. Bila je zavisna od marihuane i živela u stanu u centru Londona koji je morala da plaća. Sve više je, kaže, mrzela svoj život.

Znala je da nešto mora da promeni, dok još ima snage. Najpre je otišla na duhovno povlačenje, a potom je napustila London i zaklela se sama sebi da više nikad neće prodavati svoje telo.

Nakon toga je pokrenula Instagram stranicu, Jutjub kanal, TikTok i Spotify. Tamo upozorava mlade žene na opasnosti prostitucije, koja osobu na kraju uništi psihički, fizički i duhovno. Kaže kako to nije vredno brzo zarađenog novca.

- Znam da ova logika može da se odnosi na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je obično jednostrana (seksualni radnik - klijent). Verujem da s klijentom delite duše kad imate polne odnose. Vi uzmete delić njihove duše, a oni deo vaše - nastavila je.

Upozorila je kako prostitucija na mlade devojke može da ostavi teške traume, razvije posttraumatski stresni poremećaj i onemogući ih da u budućnosti imaju normalan odnos s partnerom s kojim su u ozbiljnoj vezi.

- I zasigurno će vaš odnos sa sopstvenim telom biti poremećen čim svoje genitalije i svoja intimna područja pretvorite u robu koja može da se kupi i iskoristi - dodala je.

- Vaše telo je neprocenjivo i najverniji je prijatelj kog ćete ikada imati. Razmislite o tome, da li biste prodali svoju najbolju prijateljicu prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti, pa da sat vremena s njenim telom radi šta želi i seksualno ga iskorišćava. Najverovatnije to ne biste uradili, jer novac toga nije vredan - zaključila je, a prenosi Daily Mail.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:40

VISOKI DRŽAVNI SLUŽBENICI I POLICIJA SARAĐUJU SA MAKROIMA! Cveta jahting prostitucija u Crnoj Gori ŽENE NESTAJU BEZ TRAGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track