15:55

Zorja Pajić o svojoj karijeri za Puls Srbije na Kurir televiziji

ima božanstven glas

PEVAČICA ZORJA PAJIĆ U TOTALNO DRUGAČIJEM IZDANJU U studiju se pojavila kao prava morska boginja NA NJOJ ŠKOLJKE I ŠIŠKE (VIDEO)

Pop kultura -

Zorja Pajić nije solo, ali je Solo naziv njene nove pesme kojom je, kako kaže, izašla iz zone komfora kada je muzika u pitanju.

1 / 3 Foto: Kurir televizija
Zorja Pajić
foto: Kurir televizija

Da li se rizik isplatio i kakve reakcije dolaze do nje, za Kurir televiziju i emisiju Puls Srbije govorila je upravo Zorja Pajić.

- Danas mora da isprobavaš razne stilove u muzici., zoto što je sve postalo dosadno. Ljudi traže novo, što već nismo čuli - rekla je Zorja u Puslu Srbije i dodala:

- Pesma "Lavine" je "pevačkija", onako nekako ima tih dugo izdržavanih tonova, gde može da se pokaže pevački talenat.

Zorja je promenila i svoj autfit, te se u Puslu Srbije pojavila u pravom letnjem izdanju, da bluzicom - jimonom, ogrlizom od pkolji i novom frizurom.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

Podsetimo, nakon ogromnog uspeha na takmičenju za Pesmu Evrovizije sa autorskom numerom ''Zorja'', a zatim i ušešća na nedavno završenom fetsivalu ''Skale'', na red je došla još jedna pesma koju je radila zajedno sa suprugom Lazarom Pajićem.

Celo gostovanje Zorje Pajić u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji možete pogledati u VIDEU ISPOD:

15:55

Zorja Pajić o svojoj karijeri za Puls Srbije na Kurir televiziji

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

07:05

ZORJA KONAČNO PROGOVORILA O SUPRUGU LAZARU On joj je velika podrška u svemu, A EVO I ČIME SE BAVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track