GDE JE OVDE HALJINA? Poznate dame odlepile za kombinacijom koja želi da bude ODEĆA: Malo tkanine preko kukova, BRUS i eto ti MODE?
Foto: Instagram/leonie_mcsorley

Da li je moguće?

GDE JE OVDE HALJINA? Poznate dame odlepile za kombinacijom koja želi da bude ODEĆA: Malo tkanine preko kukova, BRUS i eto ti MODE?

Žena -

Da su sve žene lepe na svoj načim, to se ne može osporiti, kao što se ne može osporiti ni činjenica da neke od njih imaju telo kao izvajano, te da bi mogle da obuku i kesu za smeće i još uvek bi izgledale kao boginje.

Ipak, čini se da su žene širom sveta u poslednje vreme, ipak, zaboravile da ne moraju da budu gole da bi bile lepe i seksi. Kupaći kostim, o kom smo pisali pre nekoliko dana, samo je jedan od nerazumljivih pokušaja da se potpuno ogoli žensko telo. Sada to isto čini jedna moderna ženska haljina, koja izgleda kao nešto što bi većina žena nosila u krevetu, ispod odeće.

Haljina
foto: Profimedia

Popularni britanski modni brend organizovao je zabavu pre nekoloko dana u Londonu, a zvanice su nosile njegove modele, a u prvom planu su bile hit provokativne haljine.

Da su modeli poput ovih na slikama popularni, u to nema sumnje. Kako piše na Instagram profilu modne marke, ovakve kreacije kupuju "kul devojke". Ono što je problem sa ovim modelom je činjenica da izgleda kao donji veš, a zamišljeno je kao haljina za noćni provod, na kojoj je svega previše, previše je i izazovnog dizajna, i golotinje, i bombastičnih printova koji spajaju jake boje i ionako upadljiv animal desen.

Cene modela britanskog brenda, koji izgleda kao neki pokušaj mini suknje i brushaltera, kreću se od 70 do 26 funti odnosno od 3.600 do 9.800 dinara, da li biste ga vi kupili, ili ipak mislite da nije na odmet i nešto sakriti?

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track