MLADOŽENJA IZBACIO MLADU SA VENČANJA: Njegova MAJKA napravila SKANDAL, a kad mu je uputila OVE UŽASNE REČI sve je bilo gotovo!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MLADOŽENJA IZBACIO MLADU SA VENČANJA: Njegova MAJKA napravila SKANDAL, a kad mu je uputila OVE UŽASNE REČI sve je bilo gotovo!

Ludi svet -

Da svekrve i zaove umeju da naprave pakao od života bračnom paru već je poznato. Ipak, jedna buduća svekrva nije dozvolila da njen sin mezimac uopšte uđe u bračni odnos sa svojom verenicom.

Naime, na svadbi u Tunisu, ponosni mlada i moladoženja uživali su u svom velikom danu koji ih je čekao, kada je njegova majka došla na venčanje. Ona je tada prvi put videla mladu uživo, te je zaključila da njen mezimac može i bolje.

Ona je pred svima rekla da je mlada "preniska i preružna", te je zahtevala od sina da mladu izbaci sa venčanja, što je mladoženja i uradio, prenose lokalni mediji.

- Bila sam šokirana. Svi ti pogledi i šaputanja. Pripreme za svadbu su puno koštale i on je zapravo "siroče" - prokomentarisala je nesuđena mlada kasnije.

Priča je ubrzo postala viralna, a gotovo svi, koji su videli šte joj se dogodilo na društvenim mrežama, stali su uz nju. Neki su komentarisali da "bude srećna što ga se odmah rešila, jer to nije pravi muškarac", prenosi Mirror.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track