MISLILA DA NIKADA NEĆE IMATI DECU, SVAKA MENSTRUACIJA JE UBIJALA, A ONDA ŠOK! Rodila dete i saznala istinu: Pa vi imate DVE VAGINE
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

MISLILA DA NIKADA NEĆE IMATI DECU, SVAKA MENSTRUACIJA JE UBIJALA, A ONDA ŠOK! Rodila dete i saznala istinu: Pa vi imate DVE VAGINE

Žena -

ViK Au-Jung (42) iz Velike Britanije prvi put je saznala da ima dve materice sa 16 godina – ali je otkrila da ima i vaginalne kanale tek kasnije, kada je zatrudnela, piše The Sun.

Kada je bila tinejdžerka, Vik je patila od strašnih menstruacija koje su bile vrlo obilne, ali i nenormalno bolne, te bi zbog njih padala u nesvest, a na pregledima su joj lekari rekli da neće moći da ima decu.

- Kao tinejdžerka, užasno sam patila od obilnih menstruacija i bolova. Svakog meseca provodila sam vreme u medicinskoj sobi u školi, padajući u nesvest od gubitka krvi ili cureći na školsku uniformu. Tamponi nisu valjali i bila sam prisiljeena da nosim četiri higijenska uloška noću i budim se da ih menjam svakih nekoliko sati. Kada sam imala 16 godina, srušila sam se na ulici od bola i odvezena sam u hitnu, gde su mi lekari rekli da imam dve materice i da zbog toga nikada neću da imam decu, a to je bio razlog mojih loših menstruacija. Bila sam apsolutno uništena i potpuno slomljena. Osećala sam se kao da mi je moja budućnost oduzeta - rekla je.

Međutim, i pored ovih pognoza lekara, ona je zatrudnela, a tek kada je rodila saznala je da ima i "malu" drugu vaginu.

- Kada sam se porodila, lekari su mi rekli da sam ja medicinsko čudo - rekla je.

Nakon prvog, ova mama je rodila još dvoje dece, a onda su joj dijagnostikovali tešku bolest.

- Imala sam pet godina skoro neprekidnog teškog krvarenja i mučnih bolova u stomaku. Dijagnostikovana mi je endometrioza u četvrtom stadijumu i ponuđena mi je histerektomija. Kada su mi izvadili maternicu, bila je prekrivena priraslicama što je objasnilo bol - rekla je ova mama.

Nakon što se oporavila, otkrila je da je njena bol potpuno nestala, a ona je nastavila da živi normalnim životom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track