MUŽ NAREDIO ŽENI KAKO DA DOJI BEBU: Postavio VAŽAN uslov, u sve umešani svekar i dever, na mrežama ga razapeli i popljuvali ANKETA
Foto: Kurir TV

ima i anketa

MUŽ NAREDIO ŽENI KAKO DA DOJI BEBU: Postavio VAŽAN uslov, u sve umešani svekar i dever, na mrežama ga razapeli i popljuvali ANKETA

Žena -

Muž je uzburkao strasti na popularnom Redit forumu kada je njegova trudna žena otkrila pravilo koje je smislio kada se porodi i počne da doji.

beba, žena, majka, dojenje
foto: Profimedia

Buduća mama je napisala: "Znači, trudna sam i bližim se terminu. Moj suprug i ja sada razgovaramo o periodu porođaja i oporavka. Njegova porodica dolazi da nas poseti i na putu za odmor. On zna da želim da pokušam da dojim, a on je rekao da je njegovo jedino "pravilo" da ne dojim pred njegovom porodicom.

Kaže da ne želi da mu tati i bratu bude neprijatno i da treba da idem gore svaki put kada želim nahrani bebu dok borave kod nas“.

bebe, dojenje
foto: Shutterstock

Iako joj je muž ponudio da bude sa njom dok ona doji, ona nije mislila da je to u redu.

"Moj problem je u tome što ću se oporavljati i što bih trebalo da se odmaram, tako da mi se često penjanje uz stepenice ne čini kao nešto što bi trebalo da radim. Rekla sam mu da se radi o mom oporavku i povezivanju sa bebom i njegovom porodicom, a ako im je neprijatno nek napuste sobu ili jednostavno nek ne gledaju."

majka, beba, dojenje
foto: Shutterstock

Na kraju je privremeno odustala od te teme jer je njen suprug stalno insistirao, ali ona još nije spremna da odustane od borbe. Niti bi trebalo, prema korisnicima Redita. "Ono što želim da znam je kako muž može da kaže svojoj ženi da ima PRAVILO o njenom dojenju", napisao je jedan ljutiti korisnik.

"Ako ne mogu da podnose da gledaju dojenje, u ovoj fazi ne bi trebalo da posećuju novu mamu", prokomentarisao je drugi.

Dojenje
foto: Profimedia

"Mogu ili da odrastu ili da sačekaju nekoliko meseci da dođu u posetu. Treći je dodao: "Ako im je neprijatno, onda su oni ti koji mogu da odu. To je vaša kuća i kuća vašeg deteta. Zašto biste se krili?"

Borba protiv stigme javnog dojenja je još uvek u toku, a sa nedavnom preporukom AAP-a da mame doje dve godine, to bi značilo mnogo vremena za mame da se sakriju dok doje svoje bebe. Bilo u svom domu ili u tuđem domu, nema sramote u dojenju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track