RIJALITI ZVEZDA PROŠLA PREKO 1700 KILOMETARA DA UPOZNA DEVOJKU Ispalila ga i upotrebila UŽASAN izgovor: Posle toga imao puno SREĆE
Foto: Printscreen

ipak je dobro prošao

RIJALITI ZVEZDA PROŠLA PREKO 1700 KILOMETARA DA UPOZNA DEVOJKU Ispalila ga i upotrebila UŽASAN izgovor: Posle toga imao puno SREĆE

Žena -

Dejvid Stivenson (32) polagao je velike nade uoči svog prvog sastanka sa devojkom sa kojom je razgovarao telefonom do kasno u noć 'mesecima'.

Međutim, kada je pre mesec dana došao u Veliku Britaniju iz Španije da je upozna lično, kaže da je ona „iznenada nestala“, ostavljajući ga ispunjenim „čistim razočarenjem“.

Međutim, ovaj neuspeh nije odvratio odlučnog Dejvida da pokuša ponovo, a posle razgovora sa drugom ženom, pre nekoliko nedelja je leteo drugi put. Kada je Dejvid sleteo na aerodrom u Bristolu, žena sa kojom je dogovorio sastanak otkazala je, tvrdeći da ima Kovid i priznajući da je „veoma loš trentak da ide na sastanak“.

David joj ne veruje. Snimak koji je objavio na TikTok-u prikazuje mrzovoljnog Davida kako sedi na aerodromu u Bristolu, a prateći video otkriva da ga još jednom ispaljuje devojka koju je trebalo da upozna.

- Već sam ranije sreo tu devojku, pre mesec dana smo bili na par spojeva, ali sam onda morao da idem u Španiju - rekao je on.

- Sve je bilo odlično i odleteo sam nazad u Španiju. Teško je izlaziti kada živite u drugoj zemlji. Ali spreman sam da se potrudim. Svaki dan smo razgovarali telefonom i ovog puta sam se vratio u Englesku sa planom da je ponovo sretnem. Ali prestala je da odgovara na moje pozive - rekao je Dejvid.

- Onog trenutka kada sam se vratio u Englesku, prestala je da se javlja na telefon, da odgovara na poruke. Vratio sam se na britansko tlo i ništa. To je čisto razočarenje. Toliko sati svog života ulažete u ovu osobu - od telefonskih poziva, poruka. Sve. I onda te ispale - rekao je David.

- Postoji samo 24 sata u danu i vi ustupite sate svog dana za tu osobu i svesni ste da ste u ranjivoj poziciji i onda vas ignorišu i napuštaju. To uopšte nije lep osećaj - rekao je David.

Sećajući se još jednog katastrofalnog sastanka, Dejvid, koji je poreklom iz Notingema, rekao je:

- Ujutro sam joj poslao poruku rekavši da sam upravo stigao na aerodrom. Nisam dobio odgovor. Ipak sam uskočio u avion. Kada sam izašao iz aviona, video koji sam snimio o ispalama počeo je da se masovno gleda i komentariše i mislim da ga je ona možda videla. Poslala mi je poruku da ima Kovid19, da potpuno pogrešan tajming sastanka i da joj je jako žao. Apsolutno joj ne verujem - rekao je David.

- Da je imala Kovid, posla bi mi poruku dan ranije i rekla „Dejvide, stvarno mi je žao, ali ja sam bolesna“. Ne ignorišete nekoga na dan kada ste zakazali sastanak. Mislim da je bilo lako 'izaći' iz veze, a dovoljno sam star i mudar da čitam između redova - rekao je Dejvid.

Ipak, nije sve izgubljeno, a bivša rijaliti zvezda kaže da 'još ima šanse za romansu'. S druge strane, hvali se da je nakon snimka koji je postao viralan, dobio mnogo poruka od slobodnih žena, piše britanski Mirror.

- Zanimljivo je da je, otprilike dva sata kasnije, devojka odgovorila na jednu od mojih priča na TikToku. Ona radi u baru u Ekseteru i pozvala me sutra na zabavu punu slobodnih žena. To je nasumično - ali zašto ne? - David se hvalio novim dešavanjima na TikToku.

- Moram da idem kući u ponedeljak, tako da još postoji šansa za malo romantike ovog vikenda. Nije nužno da će se desiti romansa, ali ja sam za upoznavanje ljudi, sklapanje novih poznanstava dok sam ovde - rekao je on u videu.

- Juče mi je jedna žena poslala poruku da je u centru Bristola i da se nađemo na piću - konačno je rekao i dodao je:

- Bilo je dosta reakcija na video snimke. Neću da lažem, zatrpana sam porukama.' A sada svi nestrpljivo čekaju da saznaju kako je protekao sastanak i zabava u Ekseteru i ima li kakvih novosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:13

SKANDAL ASTROLOGA UŽIVO: ZORAN JE IMPOTENTAN! Veza sa Zoricom Zokom je tu samo da skreće pažnju NEUPOTREBLJIV JE ZA LJUBAV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track