NIKAD NEĆETE POGODITI KOJA JE MAMA, A KOJA ĆERKA! Ceo svet misli da su bliznakinje: Majka otkrila TAJNU svoje MLADOLIKOSTI! (FOTO)
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

NIKAD NEĆETE POGODITI KOJA JE MAMA, A KOJA ĆERKA! Ceo svet misli da su bliznakinje: Majka otkrila TAJNU svoje MLADOLIKOSTI! (FOTO)

Žena -

Mama iz Kalifornije, koja ima 45 godina, tvrdi da za nju i njenu 21-godišnju ćerku često ljudi misle da je sestra, a kada pogledate njihove slike, biće im mnogo jasnije zašto.

melani
foto: Printscreen

- Bila sam prilično mlada kada sam dobila svoju ćerku, tako da nije sasvim nemoguće da budemo sestre - rekla je Džolin Dijaz za "Džem pres".

Njena ćerka, Meilani Parks, očigledno je navikla na poređenja, jer su joj još odmalena govorili da joj je zapravo sestra. Međutim, čini se da Mejlani to ne smeta, pošto su ona i Džolin jako bliske, ali mama ipak ima neke granice:

1 / 5 Foto: Printscreen

- Meilani i ja nikada nismo išle u klubove ili žurke zajedno. I ne predviđam da ćemo to učiniti bilo kada u bliskoj budućnosti.

Diaz, koja ima preko 650.000 pratilaca na Instagramu, radi kao nastavnica u osnovnoj školi u severnoj Kaliforniji - barem kada nije na plaži, gde objavljuje sadržaj za svoje oduševljene pratioce na društvenim mrežama.

- Zvanično ste najzgodnija mama na svetu, rekao je jedan korisnik Instagrama.

- Gledam fotografije tebe i tvoje ćerke i jednostavno ne mogu da verujem da ste zapravo majka i ćerka, a ne sestre - rekao je drugi pratilac.

Za one koji imaju problema da veruju da ima 45 godine, Džolin tvrdi da je njen mladalački izgled rezultat zdravih navika i brige o njenoj koži koje se pridržava iz mladosti.

1 / 5 Foto: Printscreen

- Religiozno brinem o svojoj koži, rekla je, objašnjavajući da je počela da koristi mamine proizvode za negu kože Meri Kej sa 12 ili 13 godina. Takođe, uvek koristi kremu sa SPF, bilo da je leto ili zima, kao i Retin-A - derivat vitamina A poznat uz tretinoin - objasnila je Džolin.

- Retko pijem alkohol, puno se odmaram i poštujem uravnoteženu, zdravu ishranu - dodala je ona.

Parks, takođe, već primenjuje nekoliko saveta za negu kože od svoje majke, a razlog za to je činjenica da ju je Džolin tako naučila:

- I njenu kožu sam počela da negujem već kada je imala oko 12 godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:41

DRUG ME JE ZATVORIO, UKOČILA SAM SE! Psihoterapeut za Kurir TV o potresnim ispovestima žena koje nisu znale da su SILOVANE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track