NOVI TREND U S*KSU SVE POPULARNIJI: Počinje u izlasku, a CILJ je da PONIZI DEVOJKU! Neko vas možda gleda, a da toga niste svesni!
Foto: Damir Dervišagić

DEVOJKE, OPREZ!

NOVI TREND U S*KSU SVE POPULARNIJI: Počinje u izlasku, a CILJ je da PONIZI DEVOJKU! Neko vas možda gleda, a da toga niste svesni!

Žena -

Najnoviji trend koji je sve prisutniji, najviše treba da brine žene. Iako, na svu sreću, nije još uvek zaživeo u Srbiji, nije isključeno da će brzinom svetlosti stići i do nas.

Stručnjaci u Americi već upozoravaju na "foru sa društvenih mreža" koja se naziva "hogging". Ovaj termin nije nikakav novitet. Postoji već dve decenije, ali svoju veliku popularnost doživljava upravo sada, zahvaljujući društvenim mrežama, piše Mondo.

žurka, noćni klub, žurke
foto: Shutterstock

On podrazumeva da se grupa muškaraca takmiči u tome koji će zavesti i odvesti u krevet najgojazniju ženu iz kluba, ali to nije sve. Novu "slavu" ovaj trend je dobio 2018. godine na Univerzitetu Kornel, gde su studenti iz bratstva Zeta Beta Tau imali običaj nazvan "svinjsko pečenje".

Izazov se sastojao od toga da se članovi bratstva takmiče u tome ko će imati seks sa ženom za koju smatraju da je najgojaznija i najneprivlačnija. Nekada su za dokaz korišćene fotografije ili snimci, a sada je TikTok pomerio granicu, pa prenos može da se prati uživo.

Osim toga, ovaj izazov može da uključuje i iznenadni ulazak prijatelja muškarca, koji bi seks prekinuli groktanjem sve dok ponižena devojka ne izađe iz prostorije.

splavovi, noćni klub
foto: Damir Dervišagić

Kako bi o ovom bizarnom "trendu" podigla svest i ukazala ženama da budu oprezne prilikom stupanja u seksualni odnos, tiktokerka Megan Mejps ispričala je svoje iskustvo. Njen video pogledalo je skoro dva miliona ljudi, a potom su se javile još neke devojke koje su izrazile sumnju da su bile žrtve hogging-a.

"Smuvala sam se s jednim tipom koji je očigledno obećao društvu da će me odvesti u krevet. Kad sam ušla u njegovu sobu, videla sam uključen laptop na podu, a on je očigledno hteo da njegovi prijatelji uživo prate sve što je očekivao da će se desiti. Uništila sam im zabavu tako što nisam pristala da idemo do kraja, očigledno je sve trebalo da prekine smeh grupe ljudi na moj račun", napisala je jedna devojka.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

05:15

Pretvara se da je pas i zgrće ogromne pare!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track