SAD JE I DOKAZANO: Muškarci su VEĆE TRAČARE od žena! Evo zašto ne treba njima da POVERAVATE TAJNE! Laju čim okrenete leđa!
Foto: Shutterstock

ISTRAŽIVANJE

SAD JE I DOKAZANO: Muškarci su VEĆE TRAČARE od žena! Evo zašto ne treba njima da POVERAVATE TAJNE! Laju čim okrenete leđa!

Žena -

Suprotno uvreženom mišljenju da su žene najveće tračare, novo istraživanje to pobija i otkriva sasvim suprotno. Muškarci su veće "babe" od žena i uopšte ne znaju da čuvaju tajne. Već sledećeg minuta nakon što im kažete nešto u poverenju, ispričaće drugima, piše Daily Mail.

Istraživanje sprovedeno na 2.000 Britanaca otkrilo je da prosečan muškarac može da sačuva tajnu za sebe otprilike 2 sata i 47 minuta, što je 40 minuta manje nego žene. Svaki deseti priznao je da je izbrbljao tuđu tajnu u narednih 10 minuta nakon što su mu se poverili. Uprkos svemu tome, 92 odsto jačeg pola za sebe kaže da su ljudi od poverenja.

Trač
foto: Profimedia

Što se tiče vrsta tajni, ispostavilo se da će muškarci najteže čuvati tajne o preljubi svog prijatelja, tuđu laž i ako kolege imaju kancelarijsku avanturu.

Zabrinjavajuće je što će tuđe tajne otkriti barem pet različitih ljudi, uključujući svoju devojku ili ženu, prijatelje i kolege s posla.

- Ako želite da nešto ostane tajna, nemojte to reći muškarcu - zaključio je portparol kompanije The Fifth Estate, koja je provela istraživanje.

muškarci, tračarenje
foto: Profimedia

Zbog moderne komunikacije, muškarci neće ni čekati da se nađu sa svojim prijateljima, već će im tajnu ispričati preko Fejsbuka ili neke druge vrste četa.

Tajne koje neće dugo ostati takve ako ih poverite muškarcu:

  1. Prijatelj ima aferu
  2. Neko laže o nečemu
  3. Šef ili kolega ima kancelarijsku romansu/aferu
  4. Netko koga zna je trudan
  5. Neko je imao problema s policijom
  6. Neko laže o poslu ili plati
  7. Saznali su da je neko imao plastičnu operaciju
  8. Prijatelj je dobio unapređenje/povišicu
  9. Prijatelj/kolega je u finansijskim problemima
  10. Prijatelj/kolega ima problema u krevetu.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:28

MUŠKARCI ODLEPLJUJU NA OVO! Pogledajte top 10 najvrelijih izdanja koje je ponela Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track