PURE GOLD ANTI AGE KREMA ZA LICE: Pružiće vašoj koži mladalački izgled!
Foto: Profimedia

PURE GOLD ANTI AGE KREMA ZA LICE: Pružiće vašoj koži mladalački izgled!

Žena -

Ako želite da vaša koža dobije sve što joj je potrebno odjednom: da uklonite masnoću, regenerišete kožu, zatvorite pore, otklonite prljavštinu i štetne toksine sa vašeg lica, u udobnosti svog doma, potrebna vam je Pure Gold krema.

Zašto? Jer upravo ona sadrži visoku koncentraciju kavijara, kao i čestice zlata. Vaša koža će odjednom dobiti sve nutritijente koji su joj potrebni da bude zdrava, čista, blistava i bez bora – zahvaljujući ovoj kremi.

Hangar
foto: promo

Pure Gold krema:

  • revitalizuje kožu
  • usporava proces starenja
  • pomaže uklanjanju bora
  • dubinski čisti pore.

Najvažniji sastojci su čestice zlata i kavijar.

U starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo takođe za inhibiciju mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika direktno u kožu, stimuliše linfnu drenažu i cirkulaciju krvi.

Savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za revitalizaciju i ishranu kože, za uspostavljanje hidropolidne ravnoteže, za dubinsko čišćenje pora, za izglađivanje mikroreljefa epiderma, aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži.

Pure Gold krema sada je na promo popustu od 50% i možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.700 rsd.

*Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3 kreme, još dve dobijate na poklon.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track