DLAKE NA ŽENAMA SU ODVRATNE, ONE MORAJU DA BUDU GLATKE! Muškarac napao ženu jer ne koristi brijač, a onda usledio BRUTALAN ODGOVOR
Foto: Printscreen

REKLA MU JE SVE

DLAKE NA ŽENAMA SU ODVRATNE, ONE MORAJU DA BUDU GLATKE! Muškarac napao ženu jer ne koristi brijač, a onda usledio BRUTALAN ODGOVOR

Žena -

Dame širom sveta rade sve što je moguće ne bi li potpuno odstranile dlake sa svog tela, te su postavile novi trend u lepoti, gde je najlepše žensko telo ono koje je potpuno glatko. Ipak, ima dama koje sa svojim dlakama ne mogu da se izbore, te se ipak odlučuju da prihvate svoje telo kakvo jeste, pa makar i potpuno čupavo.

IInfluenserka Emili Bispo je primer na kakve komentare nailaze žene koje odluče da neguju prirodan izgled. Ova devojka našla se na meti neprijatnih komentara samo zbog toga što je na društvenim mrežama pokazala svoje dlačice ispod pazuha.

Dlake
foto: Printscreen

- Dlake na ženama su tako odvratne, volim da one budu bez dlaka, to je moja preferencija - napisao joj je jedan muškarac, ali Emili je odlučila da ne toleriše takve poruke, te mu je ubrzo odgovorila.

- To je u redu, Bred, i ja imam preferencije da ne izlazim sa muškarcima koji su nesigurne, mizoginističke, plačljive bebe koje vređa nešto tako prirodno poput dlaka ispod pazuha. Ako ostavljate emotikon vatre na nasumične žena i nebinarnih osoba koji imaju dlačice po telu, ovaj video je upućen vama. Svako ima svoje preferencije, ali ako ih ubacujete tamo gde im nije mesto, to je uvrnuto - poručila je Emili.

@imnotbunny

If you comment “?” on random videos of women or non binary individuals who very clearly have body hair, this video is directed at you ❤️

♬ som original - bbm

Inače, mnoge žene su joj zahvalile što tako ponosno pokazuje svoje dlačice.

"Zabrinjava me broj ljudi koji mi kažu da to nije higijenski", "Upravo puštam svoje", "Obožavam te, podižeš mi samopouzdanje, hvala ti", neki su od komentara koje su joj dame uputile.

"Muškarci misle da je preferencija potreba, što apsolutno nije. U redu je da svako ima preferencije, ali nije u redu da prema njima pokušavaš da oblikuješ ljude koji ti se sviđaju", napisala je jedna devojka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:29

MILICA PAVLOVIĆ ME NAJVIŠE NERVIRA SA ESTRADE: Vesna Đogani bez dlake na jeziku oplela POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKLA! LETEĆE PERJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track