OD OVE HALJINE CRVENE I NAJSMELIJE ŽENE! Najvulgarnija haljina ikad zaludela SVE i isto je da li ste GOLE ili je nosite, evo zašto
Foto: Printscreen/Instagram

da li je moguće?

OD OVE HALJINE CRVENE I NAJSMELIJE ŽENE! Najvulgarnija haljina ikad zaludela SVE i isto je da li ste GOLE ili je nosite, evo zašto

Žena -

Pojavio se najpoželjniji, najpopularniji, najpohotniji, najbesramniji komad sezone! Reč je o "goloj" haljini brenda Žan Pol Gotje (Jean Paul Gaultier), a ne samo što slavna lepotice i trendseterke ne izlaze iz nje, već je i na Guglu zabeležila porast pretraživanja za neverovatnih 430 odsto.

gola haljina, Žan Pol Gotje
foto: Printscreen/Instagram

Ova haljina uspela je da natera sve trendseterke da naprosto polude za njom, a preplavila je i Instagram feed, a uprkos popularnosti ove smele, izazovne toalete ona definitivno nije za svakoga i zahteva od žene koje je nosi da ima brdo samopouzdanja i da se ne plaši da bude u centru pažnje piše Blic Žena.

Jer ova haljina radi upravo to - gde god da ste, s kim god da ste, bićete u centru pažnje... Osim ako se neko drugi i "luđi" od vas pojavi zaista go!

Ova kreacija nije inovacija - svoj debi imala je još u kolekciji za proleće/leto davne 1984, kada se Gotje poigravao ženskom siluetom, želeći da proslavi senzualnost. No sada je savremeno ruho ovoj haljini dala kraljica pariske andergraund scene Lota Volkova.

gola haljina, Žan Pol Gotje
foto: Profimedia

Volkova je zapravo ovaj komad približila savremenim mušterijama - snimila je ženski akt, a potom ga je štampala na rastegljivom, pristupačnom žerseju. Print je skandalozan, stvoren je da izaziva, provocira i pomera granice, a to joj je i bio cilj.

Cena haljine je, inače, oko 600 evra, a ovaj print dolazi u nekoliko nijansi kako bi se stopio sa različitim bojama tena.

gola haljina, Žan Pol Gotje
foto: Profimedia

Pored haljine u ponudi su i bikini, bodi i top sa ovim odvažnim dezenom, koji jasno pokazuje golo žensko telo, ne skrivajući ni bradavice ni intimnu zonu. Slavne dame nisu se dvoumile oko toga treba li im ova haljina u ormanu; videli smo je na Beli Torn, Kajli Džener, Igi Azaleji, Marlo Hampton, Kjari Feranji....

Inače, Lota Volkova je rođena u Rusiji, ali je već sa 17 godina otišla u London zbog školovanja u oblasti mode. Ona je danas stilista i modni savetnik brojnih uticajnih brendova, a baza joj je u Parizu. Njen stil ima uporište u pank kulturi - urban je, hrabar, kul i šalje određenu poruku društvu.

gola haljina, Žan Pol Gotje
foto: Profimedia

Ovog puta Volkova je briljirala u saradnji sa brendom Jean Paul Gaultier nakon što je reinterpretirala ikonične komade slavngo dizajnera i udhanula novi život capsule kolekciji ove modnem kuće.

gola haljina, Žan Pol Gotje
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track