Najnovije vesti

OBUZIMAJU LI VAS TALASI, LAVINA ILI VULKAN? Najnovija studija otkriva da žene imaju tri vrste orgazama, JEDAN JE BAŠ EKSLOZIVAN!

naučno dokazano

OBUZIMAJU LI VAS TALASI, LAVINA ILI VULKAN? Najnovija studija otkriva da žene imaju tri vrste orgazama, JEDAN JE BAŠ EKSLOZIVAN!

Žena

Žene su u stanju da postignu „veliki O“ kroz mnogo različitih metoda, uključujući klitoralnu, vaginalnu, mešanu stimulaciju ili čak stimulaciju bradavica.

Ispostavilo se da vlasnice vulve zapravo mogu da imaju tri različita tipa orgazma, od kojih se jedan naziva „vulkan“ i u najmanju ruku zvuči eksplozivno!

Vulkan

Naučnici sa Karlovog univerziteta u Pragu otkrili su da ženski vrhunci dolaze u tri različite kategorije koje mogu identifikovati „nivoe zadovoljstva“.

Učesnici studije koju je vodio profesor Džejms Faus pratili su 54 žene koje su koristile vibrator sa blutut vezom, prikladnog naziva "Lavica", za masturbaciju i postizanje orgazma.

Seks igračka u obliku zeca koristila je „biofeedback tehnologiju“ i algoritam da prati vrhunce uzbuđenja i orgazma učesnica studije i otkrila je da su se mišići karličnog dna žene kontrahovali na različite načine, u zavisnosti od vrste orgazma koji su imali.

Seks, žene, Muškarci, Partneri, Orgazam, Glasno Zadovoljstvo

Vibrator je omogućio istraživačima da analiziraju jedinstvene unutrašnje mišićne kontrakcije žena tokom stimulacije i nakon njihovog vrhunca, a rezultati su zatim podeljeni u tri različite kategorije: „talas“, „lavina“ i „vulkan“.

Studija je otkrila je da je 'talas' najčešći tip vrhunca koji su iskusile učesnice ovog istraživanja, pri čemu je njih 26 bilo podvrgnuto ovom tipu - koji se predstavlja kao kratak nalet karličnih kontrakcija.

U međuvremenu, 17 drugih volonterki je postiglo orgazam 'lavina', dok je samo 11 osetilo kako varnice pršte na sve strane, kao tokom erupcije vulkana!

Seks, žene, Muškarci, Partneri, Gluma, Orgazam

-Talas izgleda kao talasanje, odnosno kao uzastopne kontrakcije napetosti i oslobađanja pri orgazmu. Lavina se kreće kada je prisutna veća napetosti karličnog dna, sa kontrakcijama koje smanjuju napetost na dole tokom orgazma. Vulkan je odgovor na napetosti donjeg karličnog dna - eksplodira i oslobađa se tokom orgazma - objašnjava profesor Faus.

Kurir.rs/tyla.com

Bonus video:

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI
04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja