ŠOKIRALA PORODICU! SPAVALA SAMO SA ŽENAMA, ONDA USLEDIO PREOKRET: Sreću našla sa 30 godina starijim muškarcem i stalno se S*KSAJU!
Foto: Printscreen/Instagram

ko bi rekao

ŠOKIRALA PORODICU! SPAVALA SAMO SA ŽENAMA, ONDA USLEDIO PREOKRET: Sreću našla sa 30 godina starijim muškarcem i stalno se S*KSAJU!

Žena -

Bila je lezbijka dok se nije zaljubila u 30 godina starijeg muškarca, a seks im je, kako kaže, neverovatan.

Alija Kolman (26) rekla je da nikada nije zamišljala da može biti u heteroseksualnoj vezi, ali sada je potpuno zaljubljena u svog 56-godišnjeg kolegu s kojim je sada u braku.

Ova 26-godišnjakinja je ispričala priču o svojoj romansi. Alija je prvi put videla 56-godišnjeg Keneta kada je započela svoju karijeru profesorke u srednjoj školi u septembru 2020. Odmah joj se svideo, što je je bilo čudno jer su je pre zanimale samo žene

- Moja porodica i prijatelji nisu bili šokirani razlikom u godinama, bili su šokirani polom. Nikad pre nisam razmišljala o tome da budem s muškarcem, tek sam izašla iz trogodišnje veze sa ženom. Ali osetila sam jaku vezu s njim - otkrila je.

Odmah ju je privukao njegov izgled, znanje i uživala je slušajući njegove priče.

- Od samog početka sam znala da želim da se udam za njega, nešto što nikad pre nisam osetila - kaže Alija i dodaje kako je on prvi muškarac s kojim je izlazila, a seksualni život opisuje kao neverovatan.

Njegove godine ništa ne znače, seksaju se, kako kaže, najmanje pet puta nedeljno.

Učiteljica priznaje i da je počela da se zanima za Keneta nekoliko nedelja pre nego što su počeli da izlaze. Tvrdila je da ju je on zaintrigirao i da će dati sve od sebe da više razgovara s njim, donosi Daily Star.

Jaz u godinama je ne opterećuje i srećom za njih, svi su prihvatili njihovu vezu, osim nekih na poslu koji misle da Alija želi samo Kenetov novac.

- Oboje smo učitelji i pristojno zarađujemo. Sve smo podelili. Veza s razlikom u godinama može biti teška ako ste zabrinuti zbog mišljenja drugih, ali mi nismo - kaže ona.

Neki su se pitali i šta im je zajedničko, ali Alija objašnjava kako uživaju u društvenim igrama i želji za putovanjima.

I laknulo joj je kad joj je Kenet priznao da je imao vasektomiju.

- Bila je to sjajna vest jer nikad nisam želela da budem mama. Većinu vremena zaboravljamo na razliku u godinama. Naš dom je pun igrica; imamo i sto za stoni tenis. Igramo igrice svaki dan - priča ona.

Ali nije sve zabavno jer je Alija zabrinuta za Kenetovo zdravlje i budućnost.

- Prošle godine Kenet je dobio sepsu i bio je na intenzivnoj nezi. Ali moram da podsetim da nikome nije zajamčeno da će doživeti 100 godina, sve se to može dogoditi i u mojim 20-ima - priznaje ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track