SRPSKA STJUARDESA OTKRIVA "PRLJAVE" TAJNE OVE PROFESIJE: Evo zbog kog dela posla dame beže glavom bez obzira iz AVIONA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SRPSKA STJUARDESA OTKRIVA "PRLJAVE" TAJNE OVE PROFESIJE: Evo zbog kog dela posla dame beže glavom bez obzira iz AVIONA! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Svaka profesija ima svoe prednosti i mane, a kako izgleda zaista baviti se nekim poslom ne možeš da znaš dok ne zasučeš rukave i odlučiš da se toj profesiji potpuno predaš.

Neki od poslova, kao što je posao stjuerdese ili stjuarta izgledaju veoma egzotično, posebno kada se u obzir uzme da je u tom poslu moguće zaraditi mnogo para, a pritom obilazeći predivne destinacije širom sveta. Ipak, da i ova profesija ima mana, govori Kristina koja ima preko 43.000 pratilaca. Ona je stjuardesa, a ljduima pokazuje istinitu sliku o tome što radi.

Ljude zaista često zanima šta se dešava u avionu, da li se dešavaju neke nepridvidive situacije, ali i sa čime se sve susreću žene koje se nalaze u ulozi stjuardese. Tako da, ako vam je ovo posao iz snova, Kristina skreće pažnju ipak na neke nepogodnosti koje vas mogu odvratiti od ovog zanimanja.

Kroz dva snimka pod nazivom "Da li i dalje želiš da budeš stjuardesa ili stjuard?" i "Šta sve muči stjuardese", Kristina je objasnila šta je ono što smeta devojkama i sve se može pronaći na njenom TikTok profilu.

- Sve bi da budu stjuardese dok ne shvate čišćenje wc-a, buđenje u dva ujutru, rad tokom svih praznika, neželjeni flert i prekomernu seksualizaciju profesije, hroničnu neispavanost, opadanje kose, gojenje od avionske hrane, izloženost radijaciji i virusima - napisala je Kristina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:43

PRVI AVION SLETEO NA KRUŠEVAČKE ROSULJE: Dočekan aplauzom i vodenim pozdravom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track