00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

NEVEROVATNO

KUPILA HALJINU POZNATOG BRENDA, PA JOJ DOŠLO DA PLAČE: Razočarala se kada je shvatila da je SAN SNOVA, postao NAJGORA NOĆNA MORA!

Žena -

Svi smo se nekad prevarili naručivši neki odevni komad sa društvenih mreža, a kako oni uglavnom nisu previše skupi, sama greška nam nije previše teško padala, međutim, kada kupimo krpicu poznatog modnog brenda, a desi se takva greška, bude nam jako teško. To se desilo jednoj devojci koja je kupila haljinu iz kolekcije Kim Kardašijan "SKIMS" čija je cena oko 10.500 dinara, odnosno 90 evra.

Aleksija Barga koja je poručila hit haljinu pripijenu uz telo, mislila je da je kupila odeću iz sna, međutim ubrzo je shvatila da je u pitanju haljina iz noćnih mora.

Kim Kardašijan, Haljina
foto: Printscreen

- Dobila sam SKIMS haljinu o kojoj su svi pričali - rekla je Aleksija na TikToku gde je prikazala "haljinu- razočaranje".

- Trebalo je da izgledam seksi, ali mrzim kako moje telo izgleda. Bila sam tako uzbuđena što sam ovo dobila i samo sam počela da plačem kada sam probala haljinu. @skims, molim te, napravi nešto u čemu će moji bokovi izgledati uže - poručila je.

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Na TikToku joj pak govore da izgleda prelepo:

- Znam taj osećaj, ponekad se borim sa time, ali ti si prekrasna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track