UBIJA IM RASPOLOŽENJE KADA SE OSEĆAJU KAO PRASE NA RAŽNJU! Žene priznale šta im SMETA tokom s*ksa: Mrze kad MUŠKARCI rade ovo!
Foto: Shuttertock

mrze ovo

UBIJA IM RASPOLOŽENJE KADA SE OSEĆAJU KAO PRASE NA RAŽNJU! Žene priznale šta im SMETA tokom s*ksa: Mrze kad MUŠKARCI rade ovo!

Žena -

Seks je jedna od najprirodnijih aktivnosti, pa ipak svakom od nas prijaju, odnosno ne prijaju, različite stvari. I dok su neki pomalo opušteniji u krevetu i podložniji strastima i različitim promenama, drugi vole da se drže starih, dobrih, proverenih poza.

seks
foto: Shutterstock

Međutim, čini se da postoje neke stvari koje su univerzalne. Naime, na Reddit-u je preko 3000 žena otkrilo šta im kod muškarca u seksu jako smeta, a evo i nekih od najčešćih odgovora.

- Kada postanu veoma grubi, a da pre toga ne razgovaraju o tome sa partnerkom. Ne smeta mi to previše, ali ipak volim da budem pripremljena - napisala je jedna žena.

- Moje grudi su povezane sa mojim telom, ne razumem zašto bradavice moraju da se pritiskaju do bola... ne, jednostavno ne. To mi odmah ubije raspoloženje - dodala je druga.

Jedna žena odgovorila je da joj najviše smeta kada joj partner pogura glavu nadole, stavljajući joj do znanja da želi da mu pruži oralni seks.

seks, oralni seks
foto: Shutterstock

- Kada mu kažem da nastavi i da mi prija, a on odmah ubrza ili promeni tempo. Sviđalo mi se kako je bilo pre toga - komentar je jedne dame.

Žene kažu da im prečesto menjanje poza takođe ubija raspoloženje jer se "osećaju kao na ražnju", kao i da mrze što se u krevetu ponašaju "kao da žene vole ono što se porno glumice pretvaraju da vole".

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track