SVE VIŠE ŽENA IDE KOD PLASTIČARA ZBOG GENITALIJA: Hirurzi otkrili šta se dešava nakon OPERACIJE i kako to utiče na seksualni život
Foto: Youtube

VIŠE NIJE TABU

SVE VIŠE ŽENA IDE KOD PLASTIČARA ZBOG GENITALIJA: Hirurzi otkrili šta se dešava nakon OPERACIJE i kako to utiče na seksualni život

Žena -

Dok je nekada razgovor o seksu i intimnim delovima tela bio tabu, danas je sve češće slučaj da žene potpuno otvoreno govore o problemima seksualne prirode, ali i da donesu odluku da nešto urade kada dođe do njih.

Mnoge žene se danas nakon porođaja odlučuju da urade plastične operacije intimne zone, ali nije to jedini slučaj kada žele da poboljšaju izgled "tamo dole", kažu hirurzi i objašnjavaju kako su korekcije koje su nekada bile tabu, sada praktično nešto sasvim uobičajeno.

vagina, gljivice
foto: Profimedia

Kako prenosi "MONDO", u svetu plastične hirurgije postoje operacije o kojima se često govori u medijima, pa čak ih pacijenti reklamiraju "na sva usta", ali ima i onih koje obično kriju od javnosti jer ih je sramota. Bilo da ih prećutkuju ili, pak, nemaju problem da o njima javno govore, veliki broj pacijenata se obraća hirurzmima sa zahtevom da im ulepšaju izgled genitalija.

Po nekim statistikama, u SAD svake nedelje plastičnog hirurga posete oko tri žene koje dolaze na konsultacije u vezi sa intimnom regijom. Popularizacija ove vrste plastične hirurgije dobija na zamahu, žene su postale otvorenije i spremnije da rešavaju svoje estetske ili funkcionalne probleme u intimnoj zoni.

Najčešće se odlučuju na operaciju genitalija nakon porođaja.

- Porođaj vrlo često utiče na izgled intimne zone kod majke, a u tome može da pomogne plastična operacija - ističu stručnjaci. Ove operacije ni na koji način ne narušavaju kvalitet intimnog života, a ponekad ga čine još boljim i senzualnijim.

Vagina
foto: Profimedia

Plastični hirurzi napominju da većinu pacijenata čine žene starosti između 25 i 40 godina.

- Među njima, pored onih koje su se prijavile za intervenciju nakon rađanja, ima i onih koje jednostavno nisu zadovoljne izgledom svojih genitalija. Ovo nezadovoljstvo prerasta u kompleks, koji ih dalje blokira da imaju intimne odnose sa suprotnim polom i ostvare vezu - objašnjavaju hirurzi.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:08

ZORANA BEŽI IZ RIJALITIJA NAKON SEKS SKANDALA: Drama u jeku, obezbeđenje pripravno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track