MUŠKARCI JE OPSEDAJU, A BEŽE KAD ČUJU KOLIKO IMA GODINA! Misle da je u 20-im, pa DOŽIVE ŠOK: Kako je moguće da izgleda tako?!
Foto: Printscreen TikTok

IZGLEDA FANTASTIČNO

MUŠKARCI JE OPSEDAJU, A BEŽE KAD ČUJU KOLIKO IMA GODINA! Misle da je u 20-im, pa DOŽIVE ŠOK: Kako je moguće da izgleda tako?!

Žena -

Biti u vezi sa starijom damom je za mnoge mlade momke vrlo značajan poduhvat, koji dodatno puni njihovo samopouzdanje. Ipak, kad misle da muvaju mlađu devojku, a ispostavi se da je ona barem 20-ak godina starija od njih uglavnom samo pobegnu.

U to se uverila i tiktokerka, koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @princessaprilxo, a koja je objavila video objasnivši s čime se suočava kada upoznaje muškarce.

Žena
foto: Printscreen

Nije otkrila da li je u pitanju mlađa populacija ili generalno svi, ali je uglavnom primetila, kako tvrdi, da se muškarci očajnički zaljubljuju u nju i da žele vezu sa njom sve dok ne saznaju koliko godina ima, a prema njenim rečima, sada je napunila 44.

Ova žena zaista izgleda kao da je u dvadesetim i to je prilično laskav kompliment za nju, međutim, većina muškaraca ne vidi potencijalnu partnerku u njoj kada im ona otkrije da je zapravo mnogo starija od toga.

- Da, možda sam kuguarka, ali nemam problem sa tim - rekla je ona u jednom od svojih snimaka.

Odbijanje muškaraca je postala njena svakodnevica, a većina njenih pratilaca bila je šokirana činjenicom da ona toliko mladoliko izgleda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:06

SVAKA 5.000 ŽENA RODI SE BEZ MATERICE: Jovanović o surogat majčinstvu u Srbiji SVETSKE ZVEZDE POSTALE MAJKE ZAHVALJUJUČI OVOME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track