NE MOGU DA PRODAM STAN ZBOG KOMŠIJA, CELOM SPRATU SU NAPRAVILI PAKAO: Očajna žena ne zna šta da radi, moli za pomoć!
Foto: Profimedia

NAPRAVILI RAJ ZA PACOVE

NE MOGU DA PRODAM STAN ZBOG KOMŠIJA, CELOM SPRATU SU NAPRAVILI PAKAO: Očajna žena ne zna šta da radi, moli za pomoć!

Žena -

Jedna žena želi da proda svoj stan, ali se boji da niko neće da ga kupi jer su njene komšije svoj stan pretvorile u "raj za pacove". Objasnila je kako se smrad širi iz njihovog stana, a posebno se oseća kad je vrućina. Dodala je i kako za osam godina nikada nije čula da neko usisava.

- Delimo hodnik s drugim komšijama u prizemlju, a stanovi na spratu imaju svoj ulaz sa zadnje strane. Naše prve komšije iz prizemlja su odvratne i razmišljamo o prodaji, ali niko verovatno neće da kupi stan s takvim komšijama, možemo li nešto da uradimo? - obratila se ova anonimna žena jednoj stranici za pomoć.

zabrinutost, briga
foto: Profimedia

- Za osam godina, koliko živim tu, nikada nisam čula da neko usisava u tom stanu. Smrad koji dolazi iz njihovog stana je poput kante za smeće, a prozor njihove dnevne sobe prekriven je crnim slojevima prašine i paukovom mrežom. Zadnji prozor koji gleda u kuhinju je isti, kuhinjske površine su prekrivene kesama za smeće. Dostava im stiže dva puta dnevno jer verovatno ne mogu da koriste kuhinju - ispričala je o problemu.

Problem je toliko izmicao kontroli da su čak dobili pismo od opštinskog veća.

- Sada smo primili i pismo od opštine jer se neko žalio da je jedna od garaža iza (ona koja pripada komšijama) puna crnih kesa za smeće, uključujući otpad od hrane. Nikada ne idemo u zadnju garažu, ali sigurno je tako. Ranije smo morali da se žalimo ministarstvu za životnu sredinu jer su ostavili svoj automobil na ulici nekorišćen toliko dugo da je bio prekriven debelom zelenom plesni.Zbog njih ćemo zauvek ostati ovde, zar ne? - upitala je zabrinuta žena i dodala da je reč o dva brata u srednjim 30-im bez telesnih nedostataka.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Roberto Machado Noa / Shutterstock Editorial / Profimedia

U komentarima je dobila neke predloge za rešenje ove situacije, prenosi The Sun.

- Žao mi je što prolazite kroz ovo. Jeste li pokušali da razgovarate sa predsednikom stanara - bio je jedan predlog.

- Pokušajte sa socijalnim službama za odrasle. Nešto nije u redu s njima i treba im pomoć i podrška - bio je drugi komentar.

(Kurir.rs/ The Sun)

Bonus video:

02:16

BEOGRAĐANI VIŠE NE KUPUJU STANOVE! NOVI TREND ZAVLADAO Stručnjak za nekretnine objasnila: ODLUČUJU SE ZA OVO PRE NEGO ZA STAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track