MUŠKARCI GA TRLJAJU KAO DA JE GREB-GREB SREĆKA! Oštro osudile momke jer ne znaju da ih zadovolje: Ne zaboravite da isečete nokte!
Foto: Shutterstock

žene se oglasile i rekle sve

MUŠKARCI GA TRLJAJU KAO DA JE GREB-GREB SREĆKA! Oštro osudile momke jer ne znaju da ih zadovolje: Ne zaboravite da isečete nokte!

Žena -

Video koji prikazuje neobičnu tehniku za koju se tvrdi da poboljšava seksualni život, postao je viralan preko noći. Milioni žena i muškaraca su ga pregledali i dali svoje mišljenje - sve je istina! O ovom kratkom priručniku kako da se jači pol ophodi prema ženskom telu, govorila je i seks stručnjakinja, čuvena Nađa Bokodi i objasnila je kako zapravo ova tehnika funkcioniše.

Nađa
foto: Printscreen

"Tehnika žumanceta" u kontekstu intimnih odnosa zvuči u najmanju ruku čudno, ali ne brinite, ne morate da se vi i partner gađate jajima, kaže Nađa. Po njenom mišljenju, a i stavu ostalih 13 miliona ljudi koji su pogledali ovaj snimak u rekordnom roku, ova tehnika je zapravo utemeljena na zdravom razumu.

Blogerka koja je objavila ovaj snimak iskoristila je žumance samo kao analogiju za objašnjenje kako pravilno treba da se postupa prema ženskim intimnom delovima, tačnije klitorisu.

U snimku žena palcem nežno kruži oko sirovog žumanceta, pokazujući da se ono odmah razbija kada izvrši čak i najmanji pritisak. Savet je da se ponašate prema kli**risu kao prema žumancetu, veoma nežno i pažljivo kako biste izbegli da se "razbije".

@ayymay #stitch with @kaylachristinee ♬ Dissolve - Absofacto

Nađa napominje da čak i najiskusniji muškarci nisu svesni koliko je ovaj mali deo ženskih intimnih delova zapravo delikatan. Na njemu se nalazi oko osam hiljada nervnih završetaka, što ga čini neverovatno osetljivim na preteranu stimulaciju.

Pogledavši ovaj snimak, mnoge žene su se ogasile, pa su navele i šta im još smeta tokom intimnih odnosa i koje to greške muškarci prave.

"Ne zaboravite da isečete nokte, momci", "Zašto muškarci misle da što brže i jače ga trljaju, to je nama bolje? Nije", "Muškarci ga (kli**ris) najčešće trljaju kao da drže greb-greb srećku u rukama", požalile su se žene i dodale da bi svaki muškarac trebalo da pogleda ovaj video.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track