MUŠKARAC PROLAZI KROZ OGROMNE MUKE I TRAŽI POMOĆ: Imao sam SEKS sa suprugom više puta dnevno, ali sad moram da se SAMOZADOVOLJAVAM
Foto: Shuttertock

bio je iskren

MUŠKARAC PROLAZI KROZ OGROMNE MUKE I TRAŽI POMOĆ: Imao sam SEKS sa suprugom više puta dnevno, ali sad moram da se SAMOZADOVOLJAVAM

Žena -

Seks je veoma važan aspekt svake veze, međutim, kada veza pređe na viši nivo, a u životu para se pored svakodnevnih obavete pojave i deca, mnogi ljudi shvate da su počeli da se odvajaju svog partnera. Jedan muškarac, koji prolazi kroz to, požalio se u nadi da će dobiti neki koristan savet.

Seks
foto: Shutterstock

- Oboje imamo 34 godine, u braku smo dve i imamo dva mališana. Pre toga smo se zabavljali sedam godina i na početku veze se nismo odvajali jedno do drugog - započeo je svoju priču.

Imali su seks u skoro svakoj pozi na različitim lokacijama i to nekoliko puta dnevno.

- Otkako smo se venčali, njen libido ne postoji. Povremeno pristaje na seks i tada je uvek dovedem do vrhunca, dok većinu vremena moram da se samozadovoljavam - rekao je zabrinuti muškarac. Za kraj je rekao da veoma voli svoju ženu i da zbog lošeg seksualnog života sa njom ne želi da je prevari, ali ga ovo sve više izluđuje.

Seks
foto: Shuttertock

Prema rečima psihologa, normalno je da se količina seksa tokom dugogodišnjih odnosa smanjuje - pogotovo u braku i kada se dobiju deca. Tada su žene mnogo više umornije i rasejanije pod pritiskom obaveza, kako poslovno, tako i privatno.

Jedan od saveta koji je muškarac dobio jeste da otvoreno razgovara sa ženom i prizna joj koliko mu nedostaje intimnost sa njom. Takođe, mali romantični znaci pažnje mogu da budu delotvorni, kao i pomaganje oko poslova u kući i dece.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track