ALEKSANDRA POZVANA NA SVADBU BIVŠEG KOJI JU JE VARAO: Servirala sam takvu HLADNU OSVETU da će je pamtiti do kraja života! (VIDEO)
Foto: TikTok/alexandra_starr

SVE JE SNIMILA

ALEKSANDRA POZVANA NA SVADBU BIVŠEG KOJI JU JE VARAO: Servirala sam takvu HLADNU OSVETU da će je pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Žena -

Da karma često dođe po svoje dokazuje i neverovatna priča pevačice i tiktokerke Aleksandre Star, kojoj je osveta bivšem koji ju je varao takoreći "došla na noge".

Aleksandra je naime doživela veliki šok kada je njen bivši dečko koji ju je varao tokom cele njihove veze rezervisao baš njen bend za svoje venčanje – ne znajući da je ona u njemu.

U video snimku koji je objavila na TikToku, Aleksandra nosi dugačku, svetlucavu crnu haljinu i kaže: „Onaj koji me je prevario rezervisao je moj bend da nastupi na njegovom venčanju – a ne zna da sam ja pevačica.“

Ona poziva svoje pratioce tražeći od njih savete kako da se pozabavi situacijom.

„Šta da radim?“ napisala je u naslovu videa.

Korisnici su Aleksandri dali svoje predloge u komentarima. „Pevaj ‘Before He Cheats’ od Keri Andervud,” napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

„Obuci nešto belo“, predložio je drugi.

Drugi su je molili da razmisli o mladi i da se suzdrži od kvarenja njenog velikog dana jer nije njena krivica što ju je bivši dečko prevario.

Aleksandra je odgovorila video snimkom u kojem je navela da je „prestala da bude fina devojka“ i da je želela da upozna ženu sa kojom ju je njen dečko varao dok su bili zajedno.

Na dan venčanja svog bivšeg ona je objavila dva video snimka na kojima se vidi kako peva tokom prijema.

@alexandra_starr Replying to @Alexandra Joy I’m pretty sure the bride was ‘the other woman’ #drama ♬ original sound - alexandrastarr

Dok mladenci plešu, Aleksandra im je okrenuta leđima tako da u početku ne znaju ko je ona.

Ona počinje da peva njihovu pesmu po izboru za njihov prvi ples. Međutim, u jednom momentu se okreće prema njima i umesto toga prelazi na pesmu „Before He Cheats” Keri Andervud.

Kada njen bivši shvati ko je ona, ostaje bez reči i oko njih dvoje se okuplja gomila ljudi.

Nakon što je završila pesmu, Aleksandra ga gađa pićem i odjuri sa bine.

Tiktokerka je otkrila da je te večeri otpuštena iz benda, a mnogi su na njenom profilu komentarisali da je ovo sve bio reklamni trik za promociju njene nove muzike.

@alexandra_starr Replying to @Christina Venditti ♬ original sound - alexandrastarr

„Ovo je tako fejk, sve izgleda kao nečija kuća ili stan. ‘Nevesta’ nema ni frizuru”, istakao je jedan korisnik.

„Mladi venčani par bez burmi? Lol sigurno “, prokomentarisao je drugi.

Star nije potvrdila da se radi o triku, umesto toga ona je objavila video snimak nakon venčanja da je prilično sigurna da je mlada zaista žena sa kojom ju je bivši prevario.

„Da li sam sigurna u to da je ona znala da ja postojim? Ne, ali on i ja smo bili zajedno pet i po godina i svuda je imao moje fotografije“, tvrdi pevačica, a prenosi YourTango.

(Kurir.rs/ YourTango)

Bonus video:

00:13

Nataša Bekvalac u kapeli za venčanje u Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track