OPADA VAM KOSA: Ako budete redovno radili OVO, pospešićete ponovni rast!
Foto: Promo

OPADA VAM KOSA: Ako budete redovno radili OVO, pospešićete ponovni rast!

Žena -

Mnogi se žale da im je nakon preležanog virusa opala kosa i da je postojeća izgubila na kvalitetu. Ima i onih, naravno, koji muče muku sa proređenom kosom i iz brojnih drugih razloga: genetske predispozicije, stres, trudnoća itd. Nema tog šapona koji je učinio čudo, kao ni jeftinih tretmana koji su dali neke značajne rezultate. Međutim, postoji nešto što sami možete da radite kod kuće i, ako budete redovni, možete pospešiti rast kose na mestima sa kojih je opala. Pogledajte OVDE.

Iskustvo velike većine koja je ovo radila redovno kaže da zaista daje rezultate, a pored toga je možda i najjeftiniji tretman za rast kose koji postoji – tretman dermarolerom.

Online kupovina
foto: Promo

Šta je to dermaroler?

To je valjak koji na sebi ima mnoštvo jako tankih iglica. Njime se prelazi preko željenih delova glave, a kako igle prodiru ispod površine kože, mikro-iglice pojačavaju cirkulaciju i upravo na taj način se podstiče rast kose na onim mestima sa kojih je opala. Ponovni rast se stimuliše stvaranjem mikro-kanala koji poboljšavaju snabdevanje kože glave hranljivim materijama i kiseonikom.

Ovaj mikroigličasti valjak vam pomaže da postignete visokokvalitetan tretman kože kod kuće. Ima ergonomski dizajn. Moći ćete lako da tretirate kožu glave i neće vam ispadati iz ruku, jer je ručka napravljena tako da se ne kliza, da vam bude lakše da radite tretman.

A šta smo mislili pod tim da je najjeftiniji efikasan tretman? Pogledajte OVDE, tu može da se poruči po i tek kako pristupačnoj ceni koja je, pritom, sada dodatno snižena. A ako vam je lakše, možete i da pozovete na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

Nije namenjen isključivo za kožu glave i podsticanje ponovnog rasta kose, već se njime može tretirati i lice. Spisak njegovih benefita na kožu lica je vrlo dug:

  • Povećava efikasnost kozmetičkih preparata
  • Eliminiše ožiljke od akni
  • Sužava pore
  • Učvršćuje kožu
  • Smanjuje bore
  • Eliminiše tamne fleke
  • Eliminiše hiperpigmentaciju
  • Izglađuje duboke bore oko očiju i usana
  • Vraća i ujednačava ton i teksturu kože
  • Podmlađuje kožu

OVDE može da se poruči po i tek kako pristupačnoj ceni koja je, pritom, sada dodatno snižena. A ako vam je lakše, možete i da pozovete na 011/6 888 999.

Online kupovina
foto: Promo

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track