NIJE VREDNO PARA AKO SPRŽITE KOSU: Frizer pokazao zašto NE TREBA da se farbate same kod kuće i šta sve može da POĐE PO ZLU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

LOMLJIVA I BEŽIVOTNA

NIJE VREDNO PARA AKO SPRŽITE KOSU: Frizer pokazao zašto NE TREBA da se farbate same kod kuće i šta sve može da POĐE PO ZLU (VIDEO)

Žena -

Ako imate običaj da farbate kosu kod kuće, postoje stvari o kojima i te kako treba da vodite računa. Često se dešava da žene žele da se farbaju kod kuće, pa ako se ispostavi da nisu vešte u tome, dobiju jako loše rezultate.

Jedan frizer pokazao je šta farba može da uradi kosi i zapanjio devet miliona ljudi!

Snimajući klijentkinju kojoj je izvukao pramenove kupovnom farbom, pokazao je kako joj se kosa "spržila", deo pramena je čak i opao, a ostatak izgleda užasno oštećeno! Boja nije ni blizu one koja je na kutiji!

- Evo zašto bi uvek trebalo uraditi test s jednim pramenom kose - rekao je on na videu koji ima devet miliona pregleda.

@matthewwhair Black box dye after going blonde? #hairtok ♬ original sound - Alex Gleaden

Ali video je izazvao burne reakcije zbog toga što nije mušteriji uništio samo jedan pramen.

- Brate, ovo je jedno sedam pramenova?

- Zašto bi joj oštetio toliko kose samo da pokažeš šta može da se desi - samo su neka od pitanja pratilaca koji svi do jednog smatraju da je trebalo da testira sumnjivu farbu na manjem delu kose.

Devojka sa snimka se posle javila u komentarima i rekla da je zadovoljna krajnjim rezultatima tretmana kod frizera sa TikToka.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

03:11

BACIO PENDREK, PA UZEO BRITVU I MAKAZICE! Upoznajte bivšeg POLICAJCA iz Užica, koji je postao frizer! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track