OVDE SVI GREŠIMO, A OVAKVA PORUKA ZNAČI DA JE ZALJUBLJEN DO UŠIJU: Žene, evo kako će vam pisati muškarac koji vas istinski voli!
Foto: Profimedia

ZABLUDA

OVDE SVI GREŠIMO, A OVAKVA PORUKA ZNAČI DA JE ZALJUBLJEN DO UŠIJU: Žene, evo kako će vam pisati muškarac koji vas istinski voli!

Žena -

Novi mediji, doneo je ubrzan razvoj društvenih mreža, a sa njim je sva komunikacija koja se ranije odvijala uživo sada prenesena na tastaturu i ekran. Samim tim ne vidimo reakciju sagovornika pa je ženama, kao vrsnim tumačima ljubavnih signala postalo otežano da prepoznaju namere svojih partnera.

Muškarci su generalno jednostavniji od žena, a ovo su neki od signala u internet komunikaciji koji će najveći broj muškarca koristiti kada mu se neki istinski dopadne.

Zaljubljeni
foto: Shutterstock

Prvi se javio nakon izlaska

Nije uobičajeno, ali muškarci ponekad izbegavaju da se jave prvi jer smatraju da će zbog toga izgledati očajno. Ali, ako mu se sviđate, prvo što će učiniti jeste da stvori dobar utisak nakon vašeg prvog izlaska i odmah poslati poruku.

Brzi odgovori

Gotovo da nema ničeg nepristojnijeg kao neodgovaranje na poruku ili ignorisanje, u tom slučaju vrlo brzo nam postaje jasno na čemu smo. Istina, neki muškarci znaju da budu lenji kad je reč o kuckanju poruka i više vole da komuniciraju uživo, ali ako vam odmah odgovara, velike su šanse da stvarno želi da vas upozna.

Žene vole da igraju igrice, ne odgovaraju na poruke nekoliko sati i ostavljaju muškarce na čekanju Međutim, muškarci su direktni. Nije njihov uobičajeni stil da vas ignorišu kad mu se sviđate.

Zaljubljeni
foto: Shutterstock

Zanimaju ga detalji o vama

Istraživanja pokazuju da su muškarci vizuelna bića, što objašnjava zašto su neki od njih površni u vezama, mareći samo za spoljašnji izgled, obline i lepo lice. Međutim, ako želi da sazna više o vama: vaše vrednosti, težnje i snove, definitivno mu se sviđate! Zanimanje za vaš život, znači da ne želi stvari da drži ležernim. Muškarca koji želi samo da vam se uvuče u krevet verovatno neće zanimati ništa više od nekoliko pića kako bi došao do stvarnog cilja.

Dugi tekstovi

Niko ne voli tekstove kojima se ne nazire kraj. Ali, ako nekoga želite, postoji želja da stalno održavate razgovor. Vrlo kratak odgovor na vaš dugačak tekst znak je da nema mnogo toga da kaže, a sve u svemu nije toliko zainteresovan za vas ili za održavanje odnosa.

Celodnevno dopisivanje

Ovo ne znači da muškarac mora tokom svih 24 sata u danu da šalje poruke. Ljudi imaju drugačiji raspored i poslove, koji možda ne dozvoljavaju celodnevnu upotrebu telefona. Na primer, hirurg koji u operacionoj sali provede više od 15 sati možda neće imati vremena za puno kuckanja poruka. Međutim, ako ikada pronađete muškarca koji vas probudi porukom "zdravo slatkice", nakon čega sledi poruka "kako ti ide dan" i "šta si ručala", znajte da je zainteresovan. Muškarci više šalju poruke kako bi pokazali da misle na žene.

Zaljubljeni
foto: Shutterstock

Slučajni komplimenti

Iako muškarci mogu damama davati komplimente da dođu do njihovog kreveta, neki komplimenti dolaze iz srca. Generalno "hej lepoto", "zdravo seksi" i "zdravo lepa" su komplimenti koji proizlaze iz osećaja požude. Međutim, ako vam s vremena na vreme kaže koliko ste pametni i smešni, verovatno vas doživljava više nego samo priliku za seks. Štaviše, ako svojim komplimentima priloži određene razloge, jasno je da oni nisu provokativni, već iskreni.

Govori o sebi

Narcisi uvek svaki razgovor vode o sebi. Prirodno su vešti u tome da se svaka situacija vrti oko njihovog svemira. Jednom kad primetite takav stav, udaljite se što vas dalje noge nose. Narcis će govoriti o svojim dostignućima kako bi naduvao svoj ego i učinio da izgledate inferiornije od njega. Ali, muškarac kojem se sviđate pričaće o svojoj porodici, odakle je, možda svojim strahovima i hobijima. Muškarac koji nije zainteresovan da vas upozna, verovatno neće ulaziti ni u detalje o sebi.

Zaljubljeni
foto: Shutterstock

Pitaće vas da li imate planove

Ako dobijete poruku u kojoj se raspituje o vašem slobodnom vremenu, sigurni smo da već znate šta to znači. Da, želi da bude deo vašeg dana i da provodi što više vremena s vama. Stoga će verovatno uslediti poziv za odlazak u bioskop ili neko drugo lepo mesto koje je smislio. Šta čekate? Pristanite!

Poslaće vam poruku pre odlaska u krevet

Biti prva osoba kojoj pošalje poruku, jednako je važno kao i biti poslednja osoba s kojom razgovara pre odlaska u krevet. Iako možda neće odmah otići u krevet, ideja je da osetite da ste mu poslednja osoba u mislima dok odlazi u zemlju snova. Ako se to često događa, malo je reći da je zaljubljen u vas.

Piše vam poruke dok je s prijateljima

Žena će uvek pre pomisliti da je njen muškarac s drugom kad se ne javlja na telefon već nekoliko sati, ali iznenadili biste se koliko muškarci uživaju u međusobnom društvu. Oni mogu između ostalog da igraju video igre, razgovaraju o fudbalu ili svetskoj politici. Dakle, ako se druži sa svojim društvom i ako odvoji vremena da vam pošalje poruke sve u svemu, znak je da je lud za vama!

(Kurir.rs / Prva)

Bonus video:

01:36

Prvi ples mladenaca bio je uz pesmu Verujem u ljubav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track