TO JE ČUDNO! Žena objavila da DOJI svoju ćerku, a svet je STAVIO NA STUB SRAMA: Niko ne veruje da hrani ovako VELIKO DETE!
Foto: Printscreen/Tik Tok

CEO SVET JE OSUĐUJE

TO JE ČUDNO! Žena objavila da DOJI svoju ćerku, a svet je STAVIO NA STUB SRAMA: Niko ne veruje da hrani ovako VELIKO DETE!

Žena -

Majčinstvo se sastoji od niza pokušaja, grešaka, dobrih odluka, a vrlo često se zbog svojih postupaka majke nađu na meti osude. Lauren MekLeod je majka dvoje dece o kojoj priča na društvenim mrežama, a po kojoj su mnogi osuli paljbu.

Naime, ona je na društvenoj mreži Tiktok objavila video na kome prikazuje kako doji svoje dete, iako se javno dojenje često provlačilo kao glavna tema rasprave u medijima, te su mnogi očekivali da će to biti tema nove rasprave, ona je otkrila i koliko njen sin ima godina, što je šokiralo ljude koji je prate.

@the.lauren.mcleod In the state they’re in after 5 years of breastfeeding, there’s no way I’m showing them off ? #breastfeedingmomsbelike #breastfeedinglife #normalizebreastfeedingtoddlers #badassbreastfeeder ♬ original sound - rclbeauty101

- Moje dete puni 5 godina za nekoliko dana. I da, i dalje je dojim. Samo jednom dnevno, pred spavanje - napisala je ona u opisu videa.

- Ne možete dojiti svoje petogodišnje dete. To je čudno! - bio je samo jedan u nizu osuđujućih komentara, za kojim su se nizali i brojni drugi:

"Čudno je ... neukusno", "Neka ga doji i do njegove desete", "To više nije normalno. Toliko o temi."

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

JELENA NIKOLIĆ IZ UDRUŽENJA BEBAC: Dojenje je kao sportska aktivnost na Olimpijadi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track