ŽENE OTKRILE 5 POZA IZ KREVETA KOJE NE PODNOSE: Omiljena muška pozicija je za dame NAJGORA, a kad vidite ostale nećete verovati!
Foto: Shutterstock

ne uživaju u ovim položajima

ŽENE OTKRILE 5 POZA IZ KREVETA KOJE NE PODNOSE: Omiljena muška pozicija je za dame NAJGORA, a kad vidite ostale nećete verovati!

Žena -

Magazin Women’s Health sproveo je istraživanje koje je pokazalo da je poza koje žene najmanje vole "dogi stajl", odnosno seks otpozadi, što je inače poza koja je omiljena mnogim muškarcima.

Dame ne vole ni da budu odozgo tokom odnosa, što je druga najomraženija poza, a sledi obrnuta kaubojka, koja podrazumeva da devojka sedi na momku dok mu je okrenuta leđima.

Seks
foto: Shutterstock

Ni misionarska, kao jedna od najčešćih poza, kada je muškarac odozgo, ženama nije baš omiljena, a u top pet je takođe i čuvena poza 69.

Inače, "dogi stajl" koje žene i najmanje vole takođe je na vrhu liste u istraživanju o najopasnijim pozama za žene. Dr Kristi Latam kaže da ovaj popularan položaj za uživanje u seksu zapravo može da dovede do česte povrede.

- Ženina vagina može čak i da se pocepa, ako partner ne uđe kako treba - objašnjava ona.

seks
foto: Profimedia, Ilustracija

Iako bi se to, teorijski, moglo desiti u bilo kojoj pozi, kod seksa otpozadi žena ima najmanje kontrole i položaj može da bude nezgodan, te je otuda i veći rizik od povrede.

S druge strane, poza koju žene takođe ne vole, kada su one odozgo, najopasnija je za muškarce, jer se upravo u toj pozi dešava najviše fraktura penisa.

(Kurir.rs/Women's Health)

Bonus video:

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track