TAŠTA MI JE NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Ne izbija mi iz kuće, a sad hoće i s nama NA ODMOR! Dolazi svaki dan i radi OVO!
Foto: Profimedia

TRAŽI SAVET

TAŠTA MI JE NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Ne izbija mi iz kuće, a sad hoće i s nama NA ODMOR! Dolazi svaki dan i radi OVO!

Žena -

Očajni muškarac (41) požalio se kolumnistkinji The Sun-a da njegovoj supruzi i njemu svaki dan dolazi tašta (72) otkako joj je suprug umro pre osam meseci.

On i supruga iscrpljeni su zbog posla i obaveza, te im se život vrti samo oko njene majke, koja provodi sate u njihovoj kući.

"Ne želi da priča, samo sedi i jede večeru. Pokušao sam da razgovaram s njom, ali ona mi odgovara samo jednom rečju. Uvek dolazi nepozvana, tako da nemam vremena za suprugu i trogodišnju ćerku. Čak je rekla da želi s nama na godišnji odmor", ispričao je muškarac koji je, kaže, iscrpljen i pod stresom.

tasta, zet
foto: Profimedia

"Mene i suprugu razdiru nedostatak sna i svađe. Znam da moja tašta pati, ali ne mogu da joj pomognem ako ne želi da komunicira", istakao je.

Kolumnistkinja mu je dala odgovor da pokuša da taktično reši problem.

"Zvuči usamljeno i još uvek tuguje. Predložite joj da ode na savetovanje. Društvo, pomoć i podršku može naći i putem telefonskih poziva specijalizovanim udruženjima koja pomažu ljudima koji oplakuju nekoga.

Vi i supruga joj zajedno recite da vam treba malo privatnosti, ali budite taktični i pozovite je da vam se pridruži jednom ili dva puta nedeljno", posavetovala ga je Deidra.

(Kurir.rs/ The Sun)

Bonus video:

01:12

TAŠTU DA ZAKOLJE: Zorica Brunclik progovorila o zetu, a onda on ispričao kakva je ona tašta NISTE VIDELI ŠTA JE POKAZIVAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track