SPONZORKA PLAĆA PILETINI ZA SEKS! Voli svojim BEBICAMA da ispuni sve želje, a daje im i DŽEPARAC: Sada traži još LJUBAVNIKA! VIDEO
Foto: PRintscreen TikTok

ONA ŽELI DA IM ISPUNI SVE SNOVE

SPONZORKA PLAĆA PILETINI ZA SEKS! Voli svojim BEBICAMA da ispuni sve želje, a daje im i DŽEPARAC: Sada traži još LJUBAVNIKA! VIDEO

Žena -

Jedna žena, koja je u poslednje vreme postala apsolutni hit na društvenoj mreži Tiktok, po imenu Kara je sponzorka mlađim muškarcima koji su spremni da joj se predaju u zamenu za novac.

Ona je na ovoj mreži podelila detalje iz života sa svoim ljubavnicima i otkrila kako je se ponaša prema njima, te je pozvala i druge mladiće da je kontaktiraju da bi postala i njihov sponzor. Ona je objasnila zašto je plaćanje mlađim ljubavnicima za nju nešto "fantastično".

Kako je otkrila u jednom od svojih videa, novac zarađuje na različite načine, ima nekoliko poslova, ali je ništa ne čini srećnijom od toga da razmazi svoje "bebice", kako zove svoje ljubavnike, i kupi im sve što im srce prohte, te ne samo da im plaća za seks, već im daje i džeparac.

- Kada vidim kako se mojoj 'bebici' zacakle okice kad joj dam džeparac, to je najbolji osećaj na svetu - kaže sponzorka i objašnjava da se zbog toga oseća kao da je učinila "dobro delo", što joj svaki put ulepša dan.

- Oni taj novac koriste obično da bi platili kiriju ili za auto, šta god im je potrebno - kaže Kara i dodaje da obavezno proverava na šta potroše pare, jer ne želi da ih "bace" uzalud...

Kara je otkrila i da su neke od njenih "bebica" tražile luksuzna kola, lamborginije, jahtu ili skupu odeću, dok su drugi samo hteli čokolade. Kara je rekla da su sponzorke "veoma lojalne žene".

- Sponzorka vas neće vas izneveriti. Svaki muškarac je srećan da je ima u životu. S njom možete da pričate i uspastvite neverovatnu bliskost - smatra Kara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track