NEKA RAZVOJ VAŠEG DETETA BUDE VAŠ NAJVEĆI PRIORITET: Evo zbog čega vaši mališani trebaju da crtaju?
Foto: Promo

NEKA RAZVOJ VAŠEG DETETA BUDE VAŠ NAJVEĆI PRIORITET: Evo zbog čega vaši mališani trebaju da crtaju?

Žena -

Mališani od najranijeg uzrasta šaraju papire, table, neretko zidove i nameštaj protivno maminoj i tatinoj volji, svoje i tuđe ruke i noge, igračke, beton na kome crteže prave kredama. Tako i treba da bude, jer crtanje od neverovatnog značaja za njihov razvoj.

Crtanje je toliko poželjna aktivnost, i kad su jako mali i ne znaju baš pravilno ni olovku da drže a kamoli da crtaju nešto što ćete vi prepoznati, ali i kasnije dok odrastaju. Crtanjem deca razvijaju:

  1. Motoričke veštine
  2. Koordinaciju oko-ruka
  3. Kreativnost
  4. Prostorno planiranje na papiru

Ono što je možda i najvažnije istaći jeste da deca crtanjem ispoljavaju svoje emocije. Za vas kao roditelja to je od velikog značaja, jer ćete po onome šta crtaju i koje boje koriste moći mnogo toga da saznate o njihovim emocijama, ali i pogledima na svet. Moći ćete po crtežima da zaključite kako vide vas, vaš odnos sa njim, odnose u porodici i sa drugarima.

Zato treba bodriti decu da crtaju, a pored velike koristi koju će njihovi crteži imati, deca će se crtanjem sjajno zabaviti. Ono je fenomenalna aktivnost i u tom smislu što može biti samostalna, a mogu crtati i u društvu.

Znate li kako deci možete crtanje učiniti još zabavnijim?

Tako što ćete učiniti da njihovi crteži svetle!

Kako to uopšte možete da uradite?

Zahvaljujući magičnoj svetlećoj tabli za crtanje! MAGIC PAD TABLA je tabla po kojoj vaši klinci mogu da crtaju i pišu bilo nešto po sopstvenom nahođenju bilo nešto sa šablona koji se dobijaju u pakovanju (i to čak 30 komada). Sve što budu nacrtali ili napisali moći će da sija ako pritisnete dugmence na dnu table, a to će ih dodatno oduševiti i motivisati da nastave da usavršavaju svoje crtanje i/ili pisanje.

Hangar
foto: Promo

Uz ovu tablu deca mogu lakše naučiti da crtaju, pišu, a odlična je i za vežbanje npr. matematike. Deca koja je ne vole naročito će na ovaj način lakše naučiti neke njima dosadne a ipak važne stvari i možda i zavoleti neke predmete.

Da li znate gde može da se kupi magična tabla? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, za samo 1.390 rsd.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track