SEKSI ANASTASIJA IMA ZADNJICU DA SE SMRZNEŠ! Zovu je ruskom Kim Kardašijan, ali ona kaže da je ISPRED rijaliti zvezde po LEPOTI!
Foto: Printscreen

vrela

SEKSI ANASTASIJA IMA ZADNJICU DA SE SMRZNEŠ! Zovu je ruskom Kim Kardašijan, ali ona kaže da je ISPRED rijaliti zvezde po LEPOTI!

Žena -

Anastasiju Kvitko (27) često zovu i ruska Kim Kardašijan zbog oblina koje ima, a koje ponosno ističe.

Mnogi pretpostavljaju da se radi o veštački oblikovanom telu, a ona je ogromnu pozadinu smestila u uske farkerke i time na trenutak zaustavila dah muškarcima širom sveta.

Ruska seks bomba, iako rođena u Rusiji, dugni niz godina živi i radi u Americi, a svojim provokativnim fotkama diže na noge društvene mreže. Bavi se modelingom, ali se svi pitaju da li su njene obline prave ili veštačke. Ona ne odgovara na ovakva pitanja, ali zato redovno objavljuje provokativne fotografije.

Ona je tako kritikovala i Kim Kardašijan navodeći da je američka rijaliti zvezda po lepoti daleko iza nje.

- Sviđa mi se Kim, ali ne volim kada nas porede. Moje telo je sportske građe, mišiće sam dobila zahvaljujući treniranju, moja zadnjica je najlepša na svetu, a na licu nemam nikakve estetske zahvate.

"Kad sam imala 17 godina primetio me je poznati modni fotograf Anvar Norov, posle čega sam postala manekenka. Sam se ponudio da me fotografiše. Naravno, sad već dobijam mnogo ponuda raznih agencija u SAD-u, tako da ne gine neka veća popularnost", kroz smeh je rekla Anastasja za "Sputnik" čiji je obim 112 cm grudi, 63 cm struk i 118 cm bokovi, a na Instargramu ima 12.4 miliona pratilaca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track