TRAŽIM KONOBARICU SA VELIKIM S*SAMA! Oglas za posao UZBURKAO SRBIJU, a komentari šokirali sve: Muškarci se pitaju samo JEDNO!
Foto: Profimedia

ŠTA REĆI?

TRAŽIM KONOBARICU SA VELIKIM S*SAMA! Oglas za posao UZBURKAO SRBIJU, a komentari šokirali sve: Muškarci se pitaju samo JEDNO!

Žena -

Oglasa za posao ima na svakom ćošku, a mnogi od njih umeju da budu i te kako neumesni. Jedan takav pojavio se na društvenim mrežama i izazvao pravu buru na internetu.

Naime, u oglasu koji je objavljen na "Reddit-u" piše:

- Tražim konobaricu sa velikim sisama, radno iskustvo nije potrebno.

Ovaj oglas, koji je možda i samo nečija neslana šala, prouzrokovao je brojne komentare, koji su i sami u šaljivom tonu.

"Ne pada mi na pamet koje druge kvalifikacije bi trebalo posedovati", napisao je jedan korisnik, dok je drugi pojasnio da je ovaj čovek bar iskren, a da drugi raspišu konkurs za kvalifikovane konobare, a prime "malu sa najvećim guzovima".

Oglas za posao
foto: Printscreen

"Pošteno. Nije tu ništa krindž prijatelju. Nećeš sigurno zaposliti nekog klinca sa napadima panike što gleda crtane filmove na japanskom", napiso je još jedan od pratilaca, dok se četvrti pitao štao uopšte treba da ima konobarica osim pomenutih atributa.

Ipak, brojne dame su se usprotivile ovom zahtevu ističući da one ne traže molera koji ima savršene ruke, plave oči i isklesane trbušnjake.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:36

PITAJTE MONTGOMERIJA KAKO SE ŠVERCOVALO 90IH! Ovo je bio najisplativiji ilegalan posao u Srbiji i svetu: LETELE GLAVE ZBOG MILIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track