GENIJALNA ŠALA NA RAČUN KREACIJA S CRVENOG TEPIHA: Od kesa za smeće i folija napravila verne kopije NAJPRESTIŽNIJIH ODEVNIH KOMADA
Foto: Printskrin/Instagram

IZGLEDA FANTASTIČNO

GENIJALNA ŠALA NA RAČUN KREACIJA S CRVENOG TEPIHA: Od kesa za smeće i folija napravila verne kopije NAJPRESTIŽNIJIH ODEVNIH KOMADA

Žena -

Angelika Hiks izazivala je veliku pažnju na društvenim mrežama, kada je počela da objavljuje video snimke na kojima pravi najprestižnije modne komade od jeftinih materijala i kesa za smeće.

Reinterpretacije visoke mode koje je napravila nastale su od odeće koju poseduje, ali i aluminijumske folije, kesa za smeće, kovid maski, a to na kraju izgleda zaista dosta slično originalima.

Angelika inače ima 29 godina, Britanka je sa adresom u Njujorku i stekla je više od 100.000 pratilaca na svom Instagram nalogu, a sve zahvaljujući tome što se dobro zabavljala.

Posebno je interesantna rekonstrukcija venčanice Terese Giudice, koju je osmislila koristeći toalet papir, i Haljinu za reviju Naomi Kembel iz 2022. godine, čiji je dizajn kopirala. koristeći kese za smeće.

Na umetnička dela dovela su do saradnje sa Metropoliten muzejom umetnosti uoči Met Gala 2019, kao i Guči i Iook Net-a-Porter grupom.

Kao što smo već naglasili, umetnica često koristi maske kao grudnjake, aluminijumsku foliju kao nakit i kese za smeće umesto crnog lateksa, a mnogi tvrde da se toliko izveštila da je postala stručnjak u pretvaranju svakodnevnih predmeta za domaćinstvo u toaletna izdanja spremna za crveni tepih.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track