01:08

URNEBESAN SKEČ PORODICE GETO! Žena hoće u ŠVAJCARSKU kod bogatog čoveka! Splet okolnosti koji će vas NASMEJATI DO SUZA!

pusti brigu

ŽENA HTELA U ŠVAJCARSKU KOD BOGATOG LJUBAVNIKA! U poslednjem trenutku shvatila da je švaler iz Mladenovca

Jesenji TV program -

Porodica Geto opet je nasmejala publiku svojim inovativnim skečom. Šale Nikole Trišića Triše i Nikole Milenkovića komedijom su upotpunile prostor emisije "Pusti brigu".

Porodica Geto
foto: Kurir televizija

Slobodan i Snežana (porodica Geto) predstavile su na urnebesan način život socijalne porodice, u kojoj žena smatra da može otići u Švajcarsku kod bogatog čoveka.

Poziva gospodina koga oslovljava sa "ljubavi", nakon nekoliko rečenica, kada je videla da je sve bio plod nerazumevanja, i da je taj čovek u Mladenovcu i da radi kao "haus majstor", te Slobodan bacio u smeh uz rečenicu "Nije život jedna česma!"

- Ti se meni nahvali, ti si direktor, držiš šest banaka... Aha, Mislio si šest banki, 60 godina?! - Samo je deo skeča porodice Geto, celo izlaganje možete pogledati na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:27

SMEH DO SUZA Porodica Geto se sprema za jesen URNEBESNA SVAĐA OKO AJVARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track