NEĆU RUŽNA DA RODIM BEBU: Kompletan tretman sređivanja je ODRADILA pred termin za porođaj I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA!
Foto: Printsceen/Instagram

SREDILA SE SKROZ

NEĆU RUŽNA DA RODIM BEBU: Kompletan tretman sređivanja je ODRADILA pred termin za porođaj I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA!

Žena -

Blogerka Indi Klinton, koja sa suprugom Benom i sinom Navijem, živi u Sidneju, napravila je skandal kada je otkrila da joj ne pada na pamet da svoju drugu bebu dočeka neuredna.

Na društvenim mrežama je svojim pratiocima pokazala pripreme pred odlazak u bolnicu na izazivanje porođaja, a mnogi su primetili da uopšte nije delovala nervozno. Najpre je sina odvela u vrtić, a potom se posvetila samoj sebi. Otišla je na manikir i pedikir, a onda je otišla kući da češlja i oblikuje kosu. Takođe je odradila i tretman samopotamnjivanja i osvežila šminku.

- Ako neko pita zašto se samopotamnjujem pred porođaj, mislim, želim li da budem ružna dok rađam dete? Ne - govori iskreno u snimku koji je pregledalo preko milion ljudi.

Na putu ka bolnici na sam porođaj, Indi je pripremila i supruga Bena, počupavši mu obrve, a nasmejala je pratioce jer mu je rekla da ne može da ima nijednu obrvu na glavi dok se ona porađa.

Moderna majka se naknadno javila iz bolnice i izgledala je besprekorno, a šminku je obnavljala i dok je imala kontrakcije. Konačno, pokazala je rezultat pozivom iz bolničkog kreveta, nakon porođaja, dok je držala devojčicu kojoj je dala ime Bambi Valentin.

- Naša ćerka je ovde - napisala je influenserka kojoj je svaka dlaka bila na svom mestu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track