ISCEDILA SAM BUBULJICU PRE SPAVANJA I PROBUDILA SE OČAJNA: Kad sam otišla kod lekara, rekao mi je da sam mogla da UMREM! HOROR
Foto: Printscreen Tik Tok

UPOZORAVA

ISCEDILA SAM BUBULJICU PRE SPAVANJA I PROBUDILA SE OČAJNA: Kad sam otišla kod lekara, rekao mi je da sam mogla da UMREM! HOROR

Žena -

Dobro je poznato da dermatolozi nikako ne savetuju ceđenje bubuljica na svoju ruku, jer se tako može izazvati suprotan efekat i stvoriti upalni proces. Iako mnogi o tome ne razmišljaju dok cede bubuljicu, jedna devojka je na svojoj koži osetila to da je zbog jedne obične bubuljice stavila u rizik svoje zdravlje.

Naime, Tila Brimblekomb je imala bubuljicu na bradi koja je dugo stajala. Kada je shvatila da neće sama od sebe proći, odlučila je da je iscedi i to se ispostavilo kao greška koju je još skuplje mogla da plati. Tila je bubuljicu istisnula pre nego što je otišla na spavanje, a ujutru se probudila sa otečenom bradom.

@tylabrim I am a literal IDIOT ? Learn from my mistakes and don’t do a diy pimple extraction ? #pimple #infection #skintok #diygonewrong ♬ original sound - Tyla Brim

Tila je naime dobila infekciju, zbog čega sada upozorava ostale devojke. Lekar joj je dao antibiotike, a ona je u viralnom snimku koji je objavila na TikToku rekla: "Ako imate bubuljicu i niste sigurni da li je to zaista najobičnija bubuljica, a ne neka ozbiljnija nečistoća na koži lica, moj vam je savet da je ne dirate", počela je svoje izlaganje.

"Ja sam počela da primećujem malu bubuljicu koja mi je bila na bradi, ali se za razliku od klasične, nalazila nešto malo dublje u mojoj koži i mislila sam da će nestati sama od sebe. Ipak, to se nikad nije dogodilo i, umesto da sam je ignorisala kao što je trebalo, ja sam odlučila da je istisnem", rekla je devojka i dodala:

@tylabrim Replying to @haileyjones1221 I did NOT expect this to happen ? #pimple #blemishcoverup #pimplepatch #infection #skintok #bobbibrown ♬ original sound - Tyla Brim

"U sledeća 24 sata nakon što sam je istisnula, počela sam da osećam neizdrživu bol. Znala sam da nešto nije u redu. Došlo je do infekcije od koje sam, kako mi je kasnije objasnio lekar, mogla i da umrem. Na svu sreću, došla sam dovoljno rano, pa nije bilo pogoršanja", objasnila je.

Njen snimak sakupio je nekoliko miliona pregleda, a mnoge devojke su napisale da im se slična stvar dogodila. "Ovo se dogodilo i meni, završila sam sa ožiljkom na licu koji mi je svakodnevni podsetnik na to da više nikad ne smem ni da taknem bubuljicu, a kamoli da pokušam da je iscedim", napisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:29

Skin positivity: Savršena koža ne postoji - svako je lep na svoj način!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track