ŽENE SU ODUVEK HTELE SAMO MOJ NOVAC: Frajer za kojim su devojke SEKLE VENE otkrio svoju NAJMRAČNIJU STRANU! Bojao sam se ljubavi!
Foto: Profimedia

U SUSRET MEMOARIMA

ŽENE SU ODUVEK HTELE SAMO MOJ NOVAC: Frajer za kojim su devojke SEKLE VENE otkrio svoju NAJMRAČNIJU STRANU! Bojao sam se ljubavi!

Pop kultura -

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi sarkastičnog Čendlera u kultnoj seriji "Prijatelji", nedavno je otkrio da se u prošlosti "opekao" na nekolicinu žena koje su samo htele njegov novac, pa se tako bojao da će ga sledeće u budućnosti uništiti.

Peri se potpuno otvorio o traženju ljubavi i borbi sa zavisnošću pre nego što su njegovi memoari "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" objavljeni.

Metju Peri
foto: Profimedia

- Toga sam se bojao. To je ono što ja manifestuejm, nešto što nije u redu s njima. I onda raskinem s njima. Ali ne može sa svima da bude loše. Ja sam zajednički imenilac. Prvi sam otišao jer sam mislio da će me uništiti - rekao je za People.

Holivudski glumac rekao je da sada traži partnerku koja ima svoje bogatstvo, što je za njega "prilično ključna komponenta".

- Nekoliko puta sam se opekao na žene koje su samo htele novac ne mareći u stvari za mene. To se događa češće nego što mislite - priznao je.

Metju Peri
foto: Pritnscreen

Peri takođe traži ženu koja ima smisla za humor, koja je brižna i lepa spolja i iznutra".

- Sledeća osoba koju stvarno shvatam ozbiljno je neko u koga ću biti zaljubljen i neću se plašiti stvari koje su me pre plašile - rekao je.

Takođe je otkrio da je njegova borba sa zavisnošću postala toliko teška da je skoro umro, ali sada je uveren u svoju treznost.

Metju Peri
foto: Profimedia

- Više se ne bojim ljubavi, tako da neka se sledeća cura s kojom ću izaći pripazi - našalio se dodajući kako smatra da bi bio odličan otac.

- Stvarno želim decu - priznao je prisećajući se kako je odrastao s puno male dece oko sebe, pa je to verovatno zato.

Glumac je na kratko bio veren s književnom menadžerkom Moli Harvic. Međutim, raskinuli su u junu 2021. Prethodno je izlazio s Džulijom Roberts, Rejčel Dan, Niv Kembel i Lizi Kaplan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:06

KLEOPATRA MI JE PONUDILA 60.000 EVRA DA ISPLATIM KREDIT! Potresna ispovest Cece Kitić: Prijatelji bežali od mene kao da sam ŠUGAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track