00:26

porodica Mihajlović

KURIR TV

NEZAPAMĆENO! PORODICA MIHAJLOVIĆ OBORILA SVE REKORDE: Posle ovoga, vreme za kuvanje će im doći glave

Žena -

Danas je porodica Mihajlović ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

Majke i snajke
foto: Kurir TV

O porodici Mihajlović

Nela je trenutno nezaposlena, obožava prirodu, a naročito voli da provodi vreme na Fruškoj gori, gde je i upoznala supruga. Siniša je službenik u jednoj privatnoj firmi, obožava da kuva, omiljeni slatkiš su mu princes krofne, a otvoreno kaže da najviše voli maminu kuhinju. Majka Ljiljana radi u prodavnici, voli prirodu i duge šetnje. Veliki je vernik i mir pronalazi u crkvi.

Majke i snajke
foto: kurir tv

Majka Ljiljana i snajka Nela imale su zadatak da pripreme pileći burger sa hrskavom piletinom (sa dva sosa) i krompiriće. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 36 minuta, jer su donele mali broj namirnica sa spiska. Ovo se prvi put desilo u tri sezone do sada.

Majke i snajke
foto: kurir tv

Nelino jelo donelo je srednje kritike i ocene snajki, a jelo majke Ljiljane pokupilo je odlične komentare i ocene majki.

Majke i snajke
foto: kurir tv

Siniša je pogodio čije je jelo bolje i sa tim na sva pitanja koja su bila postavljena od strane voditelja Seke i Raša. On je time obezbedio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir tv

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track