ĆERKA ANE SOFRENOVIĆ I DRAGANA MIĆANOVIĆA JE MAMINA KOPIJA: Nakon NEOBIČNOG venčanja i dvoje dece, par se RAZVEO 13 godina kasnije
Foto: Dragan Kadić, Dado Đilas

liče

ĆERKA ANE SOFRENOVIĆ I DRAGANA MIĆANOVIĆA JE MAMINA KOPIJA: Nakon NEOBIČNOG venčanja i dvoje dece, par se RAZVEO 13 godina kasnije

Pop kultura -

Ana Sofrenović je godinama nosila titulu jedne od najlepših glumica na srpskoj sceni. Udala se za kolegu Dragana Mićanovića. Par je bio u braku malo više od deceniju i dobili su dve ćerke, Ivu i šest godina kasnije i Lenu, koje su ponos i dika roditelja.

Glumački par je uplovio bračne vode 1998. godine, a tačku na brak stavili su 2011, nakon čega su ostali u dobrim odnosima, što je pozitivno uticalo i na njihove naslednice.

Venčanje su napravili samo u prisustvu roditelja, a matičarki su tražili da do sklapanja braka dođe tačno u ponoć, kako se i dogodilo. O ovom njihovom potezu se dugo pričalo, da bi malo potom na svet došla njihova prva ćerka Iva, a šest godina kasnije i druga, Lena.

Starija ćerka popularnih glumaca, odrasla je i odvojila se iz roditeljskog naručja. Upisala je studije u inostranstvu i učinila roditelje neizmerno ponosnim.

Iva je nasledila lepotu majke, a oni koji su imali prilike da je vide ističu da je doslovno njena kopija, te da je izrasla u pravu lepoticu.

Iste crte lica, boja očiju i pogled Ane Sofrenović krase njenu ćerku Ivu, koja važi za devojku nestvarne lepote.

Dragan Mićanović
foto: Nemanja Nikolić

Dragan Mićanović je srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac. Rođen je 30. septembra 1970. godine u Loznici.

Prepoznatljivost je stekao ulogom maturanta Filozof u filmu "Lajanje na zvezde“, ali je tokom bogate karijere ostvario na desetine vrlo zapaženih uloga, kako u domaćem pozorištu i filmu, tako i na svetskoj sceni.

U filmu i seriji "Nečista krv“ Mićanović igra efendi Mitu, a tokom 2022. godine publika će imati priliku da ga vidi u ulozi naučnika Mihajla Pupina u seriji "Pupin“.

Ana Sofrenović
foto: Dragan Kadić

Ana Sofrenović rođena je u mešovitoj srpsko-britanskoj porodici, pored uspešnog bavljenja glumom Ana je potvrđena pevačica, prevashodno džez i filmske muzike.

Kao pevačica debitovala je u filmu "Kaži zašto me ostavi" iz 1993. godine pevajući naslovnu pesmu. Na 37. Bemusu nastupila je u operi "Orfej i Euridika", a zatim i u Njujorku u okviru koncerta koji je priredila Meredit Mank.

Nagrađena je u Parizu 2015. godine nagradom za najbolju ulogu u filmu "Dečaci iz ulice Marksa i Engelsa".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

DRAGAN MIĆANOVIĆ POSTAJE MIHAJLO PUPIN: Glumac se ovako spremao za ulogu! Umešali se masker, frizer i kostimograf!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track