01:06

ŽENA SA 13 OŽILJAKA! Svaki priča neku priču, ONA JE POBEDILA ZAKONE MEDICINE! Evo gde je sad, kako izgleda i čime se bavi!

KURIR TV

ŽENA SA 13 OŽILJAKA! Svaki priča neku priču, ONA JE POBEDILA ZAKONE MEDICINE! Evo gde je sad, kako izgleda i čime se bavi!

Jesenji TV program -

Aleksandra Simović gostovala je na Kurir televiziji u emisiji "Pusti brigu" i podelila je svoju priču.

Ona je sa 18 dana prvi put imala probleme koji su zahtevali intervenciju lekara. Tada je došla u Beograd iz Kraljeva. Iako ima 13 ožiljka na leđima, ona kaže da su to njene Olimpijske medalje.

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

Danas je veoma uspešna mlada žena, PR menadžer, podrška mnogima, za sve one koji su se zaglavili u svakodnevnicu:

Pusti brigu
foto: Kurir televizija

- Bilo je izazovno od mog rođenja do 15. godine. Prvu intervenciju imala sam sa 18 dana kao prerano rođena beba u Tiršovoj. Moji roditelji su imali brigu, bilo je pitanje da li ću da preživim, ali bez obzira na to ja sam imala srećno detinjstvo - podelila je Aleksandra.

- Često plačem. Plakala sam jutros, imala sam neku spoznaju, da ne moram da radim šta mi drugi kažu. Ja sam morala da budem jako poslušna u bolnici, nisam imala izbor. Dešavalo se da budem nepokretna 3 meseca posle operacije, ako mi kažu da moram da ležim na leđima, morala sam da slušam. Toliko sam bila poslušna, da to ne želim da budem, smučilo mi se - rekla je Aleksandra.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:14

POTRESNA ISPOVEST REDITELJA O SMRTI SVOG BRATA! Brutalano prebijanje u noćnom klubu: Njih je bilo preko 20! U ovome je našao SPAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track