NIJE ZNALA DA JE ALERGIČNA, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Otišla po FILERE ZA USNE, pa zamalo da STRADA! Posledice mogle da budu KOBNE!
Foto: TikTok/basiaquery

JEZIVO

NIJE ZNALA DA JE ALERGIČNA, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Otišla po FILERE ZA USNE, pa zamalo da STRADA! Posledice mogle da budu KOBNE!

Žena -

Umesto zanosnih i sočnih, Amerikanka Basija završila je s utrostručenim usnama. Iako se zahvatu povećanja podvrgla i ranije, ovakve posledice nije očekivala.

"Završila sam u bolnici nakon punjenja usana, nisam znala da sam alergična, radila sam to i pre", kaže devojka koja je svratila u kliniku kako bi napunila usne filerom. Međutim, umesto zanosnih usana, Basija Kveri iz Las Vegasa ostala je s toliko natečenim usnama da je morala hitno da bude prevezena u bolnicu nakon što je pretrpela brutalnu alergijsku reakciju.

Užasnuta devojka je na društvenim mrežama otkrila šokantne posledice, nakon kojih su joj se gornja i donja usna gotovo utrostručile.

U početku se činilo da stvari idu normalno i nije bilo razloga za brigu, jer je Basija već bila kod stručnjaka za lepotu i nije imala nikakvih problema. Usne su isprva bile lagano crvene i malo punašne, dok je snimala selfi u ogledalu zadovoljna konačnim rezultatima.

Ali nije ni slutila da će se stvari uskoro oštro preokrenuti i da će završiti s toliko ogromnim usnama.

"Ne preporučujem", napisala je Basija uz video koji je postao viralan, a koji je u samo jednom danu pogledan više od neverovatnih 12 miliona puta.

Nakon što je zaludela korisnike, zaljubljenica u estetiku snimila je video u kojem je objasnila šta se dogodilo.

"Bila sam alergična na kremu za topikalnu primenu, nikad to pre nisam koristila. Radila sam usne već dva puta, kod iste devojke, s istom metodom. Ne odbacujem ovaj proizvod ili ovu uslugu, samo nikada nisam imala ovakvu reakciju". kaže devojka.

@basiaquery Replying to @alyssaschall ♬ original sound - Basia Query

Gotovo dva dana kasnije, Basija se još uvek nije oporavila, iako se oteklina značajno smanjila, usne su joj i dalje izranjavane.

Osim toga, uveravala je zabrinute pratioce da je sve u redu. Zgroženi neuspehom, mnogi su pohrlili da komentarišu užas koji joj se dogodio.

"Zašto to radite sebi", pitao ju je jedan pratilac.

Neko drugi ju je pozvao da se žali stručnjaku za lepotu koji stoji iza ovoga.

"Vrati novac. Ti si tako lepa! Nema potrebe za ovim! Molim te, nemoj to više da radiš", napisao joj je jedan pratilac..

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

DARA NAPUMPALA USNE?! Bubamara se PUĆI, smeje i uživa, a svi pričaju o novoj ESTETSKOJ KOREKCIJI! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track